Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Plenul Camerei Deputaţilor decide asupra ridicării imunităţii lui Bănicioiu/

Breaking News:
 

Nou primar la Timișoara: Penalul Robu (PNL), învins de Dominic Fritz (USR PLUS)

Primarul în funcție al Timișoarei, Nicolae Robu, care a candidat pentru al doilea mandat susținut de PNL deși este trimis în judecată pentru fapte de corupție, a fost învins de Dominic Fritz candidatul USR PLUS. 

Nu au fost anunțate rezultate exit-poll, dar numărătoarea parțială îl dă pe Fritz la o distanță de peste 20 de procente în fața lui Robu, care și-a recunoscut înfrângerea, potrivit tion.ro:

„Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare. Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimis până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele. Dezvoltarea în forță nu a dat satisfacție”.

Orban girează candidatura primarului Robu, judecat pentru corupție într-un dosar DNA
Dominic Fritz

Dominic Fritz a declarat, după închiderea urnelor: „Este deja foarte foarte clar că această campanie a schimbat felul în care se face politică în Timișoara și probabil în toată România. Am avut o campanie incredibil de energică, o campanie deschisă, o campanie transparentă, care s-a bazat pe implicarea și pe creativitatea și energia timișorenilor care au simțit dorința de schimbare. Și asta ne bucură foarte mult”.

Publicată de Dominic Fritz pe Duminică, 27 septembrie 2020

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv