Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare încep audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Oamenii legii au dat iama în evazioniştii cu maşini second-hand

Peste 100 de poliţişti de la Poliţia Capitalei şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat, joi dimineaţa, mai multe percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov.

sursa foto voceatransilvaniei.ro
sursa foto voceatransilvaniei.ro

Acţiunea a avut ca scop destructurarea unei grupări specializate în evaziune fiscală cu maşini second-hand. Suspecţii aduceau maşini din străinătate şi le comercializau fără să aibă toate actele necesare.

Poliţiştii au pus în aplicare 40 de mandate de percheziţie şi vor duce cel puţin 20 de suspecţi la audieri la sediul Poliţiei Sectorului 2.

Conform oamenilor legii, “din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale atât prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu, în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale cât şi prin evidenţierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, activitate ilicită desfăşurată în domeniul comerţului cu autoturisme”.

Până acum, oamenii legii vorbesc de un prejudiciu de 1,4 milioane de lei.

5 Shares