Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Oficial! Dan Cărbunaru, purtător de cuvânt al Guvernului Ciucă. Mircea Abrudean, șeful Cancelariei

Dan Cărbunaru a fost numit în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, iar Mircea Abrudean, șef al Cancelariei prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Funcția de șef al Cancelariei are rang de ministru, iar cea de purtător de cuvânt – rang de secretar de stat.

Deciziile privind noile numiri au fost publicate, marţi, în Monitorul Oficial.

Mircea Abrudean a fost prefect al judeţului Cluj, dar a pierdut funcția după ce a fost preluată de UDMR, în urma negocierilor din coaliția de guvernare. Din luna februarie 2021, a fost numit de premierul de atunci Florin Cîțu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului.

Dan Cărbunaru a lucrat la Mediafax, Gândul, TVR și B1 TV. De asemenea, apoi a condus Departamentul de relații publice al MAI între 2005 și 2007. În 2006, a fondat platforma Calea Europeană.

Dan Cărbunaru a fost și purtătorul de cuvânt al Marii Loje Naționale din România (MLNR), dar spune că a renunțat la această poziție „de ceva vreme”. 

„Nu mai sunt purtător de cuvânt al Marii Loje Naționale din România și nici membru. Am renunțat de ceva vreme la aceste calități. Vorbim de câteva luni”, a declarat Cărbunaru, pentru psnews.ro.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv