Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Orban îi cere lui Tătaru s-o demită pe Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, joi, în debutul ședinței de Guvern, să „uzeze de prerogativele dobândite” pe durata stării de urgență și să o demită pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.

„Am văzut că președintele Consiliului Județean Maramureș (Gabriel Zetea, PSD – n.r.) a pus în funcție o directoare la Spitalul Județean (Sorina Pintea – n.r.). Solicitarea mea e să uzați de prerogativele pe care le-ați dobândit prin Ordonanța de Urgență adoptată în baza decretului privind instituirea stării de urgență și să demiteți – dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut – să demiteți vechiul director care a revenit asupra demisiei și care, din câte am înșeles, s-a numit pe sine director medical la Spitalul Județean”, i-a cerut Ludovic Orban ministrului Sănătății.

„Da, am luat legătura în Maramureș și pregătim procedurile”, a răspuns Nelu Tătaru.

Zetea a făcut o mișcare de imagine și a scris joi, pe Facebook, că a luat act de renunțarea la demisia din funcția de manager transmisă de Sorina Pintea, dar și de faptul că se află în concediu medical până la data de 16 mai 2020, când îi expiră contractul de mandat și, având în vedere că spitalele județene au trecut în subordinea Ministerului Sănătății, îi va propune ministrului Nelu Tătaru ”să constate suspendarea contractului de management al Sorinei Pintea”.

Pintea a trimis, miercuri, o adresă în care a anunțat conducerea spitalului că renunță la demisia depusă în 2 martie din funcția de manager.

S-a răzgândit! La o lună după ce a scăpat din arest, Pintea și-a retras demisia de la șefia Spitalului Județean Baia Mare
19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv