Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Procurorii DNA, percheziţii la Primăria Târgu Mureş şi la sediul Romgaz

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anunţă, joi, efectuarea de percheziţii la sediul Primăriei din Târgu Mureş şi la sediul Romgaz.

sursa foto voceatransilvaniei.ro
sursa foto voceatransilvaniei.ro

Percheziţiile sunt efectuate în special pentru ridicarea de documente în legătură cu un dosar ce vizează reprezentanţi ai celor două instituţii.

Procurorii au mers la Compartimentul de Investiţii al Primăriei, pentru a ridica documente în legătură cu mai multe lucrări efectuate de cei de la Romgaz în cartierul Belvedere, din Târgu Mureş.

Procurorii DNA au informaţii conform cărora Romgaz nu avea în plan efectuarea lucrărilor din cartierul respectiv. Astfel, mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei sunt bănuiţi de comiterea unor fapte de abuz în serviciu.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Mureş au recunoscut că s-au ridicat mai multe documente ce au legătură cu avizarea unor activităţi ale societăţilor comerciale Contrascom Benţa, Romgaz şi Gascop. În schimb, cei de la Romgaz au anunţat că nu vor să comenteze situaţia până nu se termină ancheta.

Vă reamintim că Dorin Florea, primarul din Târgu Mureş, are deja probleme cu DNA-ul din cauza finanţării clubului de fotbal ASA Târgu Mureş. Procurorii îl acuză că a acordat în mod ilegal patru milioane de lei echipei de fotbal şi i-au deschis dosar pentru abuz în serviciu.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv