Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Proteste în lanț: Profesorii, peste Ciucă la Guvern și la Iohannis – Cotroceni: „România Educată trebuie plătită!”. Polițiștii, asalt la Bode: „Este inexistent!”

Protestele în stradă se țin lanț, marți: zeci de mii de profesori, aflați de 9 zile în grevă generală, îl huiduie pe premierul Nicolae Ciucă în fața Guvernului și merg la Cotroceni să-i bată obrazul fostului lor coleg de catedră, președintele Klaus Iohannis, iar polițiștii fac miting în fața Ministerului de Interne, la Lucian Bode.

„România educată trebuie pătită”, cer angajații din învățământ.

Polițiștii Sindicatului Europol cer un alt ministru de interne, acuzându-l pe Bode că este „inexistent”. Amintim că Lucian Bode este și secretarul general al PNL, iar activitatea lui se desfășoară numai la partid – vizite electorale în teritoriu, el fiind practic „umbra” premierului Nicolae Ciucă la fiecare ieșire a acestuia. 

Miercuri este rândul medicilor și asistentelor să protesteze în stradă, după ceferiștii care au ieșit luni în fața Ministerului Transporturilor și fac încălzirea pentru un mare miting pe 26 iunie, amenințând că opresc toate trenurile, începând cu 1 iulie..

Tot miercuri, polițiștii din penitenciare protestează prin „exces de zel”, blocând activitatea din pușcării.

Ciucă, Ciolacu și Budăi să vină să-și păzească infractorii în caz de revolte!”, a transmis Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv