Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

COVID-19: Restricții ridicate parțial în București, de luni, 25 ianuarie / Decizia a fost luată de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă / Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3%, pentru a treia zi consecutiv /   

Breaking News:
 

Ședința CSAT pentru aprobarea strategiei de vaccinare anti-Covid, pe 3 decembrie

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), pe a cărei ordine de zi este inclusă tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România, va avea loc joia viitoare, pe 3 decembrie.


Şedinţa CSAT, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, va începe la ora 15,00, în sistem de videoconferinţă, a anunţat, joi, Administraţia Prezidenţială.

În urmă cu o zi, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că strategia de vaccinare anti-COVID va fi aprobată, vineri, în şedinţa de Guvern, iar săptămâna viitoare va fi explicată de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„După ce va fi dezbătută şi probabil asumată în CSAT, voi mai face şi eu nişte referiri, vor exista conferinţe de presă. Eu am înţeles că sunt oameni sceptici în ce priveşte vaccinarea. Am înţeles că sunt chiar şi persoane din zona medicală care încă sunt sceptice, însă prin această campanie şi prin procedurile de punere în circulaţie a acestor vaccinuri datele vor fi mult mai clare şi sunt convins că, pe măsură ce campania de vaccinare va avansa, informaţiile vor veni, vor fi verificate, fiindcă pe măsură ce se vor vaccina milioane şi milioane de oameni de pe tot globul vom avea foarte repede date concludente medicale, acest scepticism va scădea şi tot mai mulţi români vor înţelege că asta este metoda prin care se poate stopa pandemia”, a precizat Klaus Iohannis.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv