Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 
Dăncilă scapă

Șeful AEP: Partidele nu își mai pot schimba candidații la prezidențiale

Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a anunțat vineri, a doua zi după căderea Guvernului Dăncilă, că partidele nu își mai pot schimba candidații pentru alegerile prezidențiale și niciun candidat nu mai poate fi retras de pe buletinul de vot.

Astfel PSD nu poate să retragă candidatura Vioricăi Dăncilă, așa cum mai mulți baroni locali din partid au cerut, potrivit unor surse politice. 

„În acest moment, niciunul dintre candidaţi nu se mai poate retrage din cursa electorală şi rămâne pe buletinul de vot. Probabil există opţiunea de a spune ca o altă opţiune să fie susţinută, dar rămâne pe buletinul de vot”, a precizat Mituleţu-Buică, într-o conferință de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă un partid poate utiliza banii de la buget pentru a face campanie electorală pentru un alt candidat,, șeful AEP a răspuns: „Candidaţii îşi pot finanţa campania proprie, nu pot finanţa campania altui candidat”.

73 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv