Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

Sinaia: Se deschid 5 pârtii; o nouă instalaţie de tip teleschi – la Cota 2000

La Sinaia se deschide parțial domeniul schiabil de altitudine, miercuri, astfel că iubitorii sporturilor de iarnă pot schia pe cinci pârtii aflate în golul alpin.


Conform anunţului postat, marţi, pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, vor fi deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui 2, Variantă şi pârtia de începători de la Cota 2000 deservită de bandă.

Directorul general al Gondolei Sinaia, Maria Floricică, a declarat, pentru Agerpres, că este vorba despre circa 6 kilometri de pârtii dintr-un total de aproximativ 27 de kilometri, stratul de zăpadă având o grosime de 30-70 cm, în funcţie de altitudine.

În perioada următoare, o nouă instalaţie de tip teleschi va fi pusă în funcţiune la Sinaia, aceasta fiind acum în proces de autorizare.

Maria Floricică a precizat că este vorba despre o instalaţie nouă, achiziţionată la cheie, care are circa 700 de metri şi se află în golul alpin de la Cota 2000, deservind o zonă schiabilă nouă.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv