Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Iohannis a promulgat legea care anulează pensiile speciale ale parlamentarilor / POLITICĂ: Parlamentul dezbate în comisii proiectul Legii bugetului pe 2021 / Orban: „Votul final va fi dat marți, 2 martie” / 

Breaking News:

TAROM în faliment, dar cu salarii nesimțite! Drulă, chemat de sindicaliștii Curdov, Luca și Pascu

Și ministrul Drulă ia la mișto ideea de salvare a Companiei Aviatice TAROM, așa cum au făcut-o cu brio predecesorii săi.

Trei dintre cei numiți în funcțiile de conducere din Consiliul de Administrație (CA) al TAROM au fost parașutați de useristul Drulă pentru simbria din bani publci, nicidecum pentru calități de mari manageri!

Noul ministrul al Transporturilor, Cătălin Drulă, a numit noii membrii ai Consiliului de Administrație de la TAROM și le-a stabilit o leafă fixă de 12.500 lei pe lună!

Că tot este în faliment TAROM, iar țara are bani să susțină „salariile nesimțite” ale unor abonați din tată în fiu la Consilii de Administrație – sau a unor „independenți” care apar din „neantul” partidului sau al ministrului!

Pe lângă George Rotaru, numit pe 20.09.2020 în mandatul ministrului Lucian Bode, ministrul Drulă i-a mandatat pe:

  • Mironel Panțuroiu – din data de 17.01.2021
  • Cătălin-Octavian Bunea – din data de 17.01.2021
  • Alexandru Moglan – din data de 19.01.2021
  • Costin Țîra-Rădulescu – din data de 20.01.2021
  • Petre Neacșa – din data de 20.01.202„

să conducă destinele falimentarului TAROM alături de directorul general Mihăiță Ursu și de Andrei-Gabriel Benghea Mălăieș, directorul financiar.

După cum vedeți din planșa de mai jos, ministrul Drulă le-a dat indemnizații de nabab celor „8 magnifici” care vor conduce TAROM:

În acest context al negocierilor privind Restructurarea TAROM și punerea companiei pe „linia orizontului”, trei lideri de sindicat i-au solicitat în urmă cu câteva ore o întrevedere ministrului Cătălin Drulă.

Aurel Curdov – lider Sindicatul Tehnic Tarom

Astfel, Georgiana Luca de la Sindicatul ETOS-TAROM, Narcis Pascu de la Sindicatul UNIT Tarom și Aurel Curdov de la Sindicatul TEHNIC Tarom consideră că, înainte de a se mai face pași în procesul de Restructurare, este necesară o analiză serioasă, în care sindicaliștii să își exprime punctele de vedere și soluțiile pe care le consideră eficiente pentru viitorul TAROM.

Iată adresa celor trei lideri de sindicat:

Și iată mai jos scurte prezentări ale noilor numiți de ministrul Drulă în CA al TAROM.

Din motive care nu au nicio legătură cu realitatea, useristul Drulă l-a făcut membru CA pe Petre Neacșa, un abonat în CA-urile companiilor de stat.

Petre Neacșa – un împătimit al vancanțelor exotice – sursa Fb

Petre Neacșa este un angajat la stat care nu a avut „ghinion”. Iată Declarația de Avere a lui Petre Neacșa din 2019, din care rezultă că are în ADN funcția de  membru CA:

Download (PDF, 441KB)

Mironel Panțuroiu a fost implicat în scandalul imobiliar Terra Residence, în urma căruia zeci de oameni s-au trezit că apartamentele pe care le plătiseră erau ipotecate de dezvoltator în favoarea unor bănci, scrie G4media.

În Guvernul Orban, Panțuroiu a deținut funcția de secretar de stat al Ministerul Finanțelor Publice, susținut de PMP! Acum este numit membru în CA al Tarom de ministrul Drulă, la insistențele aceluiași partid defunct PMP!

Mironel Panțuroiu

Costin Ţîra-Rădulescu fost bancher 8 ani, potrivit CV-ului său, iar în ultimii doi ani a lucrat în „diferite start-up-uri”, afirmă ZF. La capitolul studii, Ţîra-Rădulescu a menţionat că a terminat Facultatea de Economie la Universitatea Româno-Americană, în 2010.

Costin Ţîra-Rădulescu

Alexandru Moglan a terminat la ASE Administrarea Afacerilor în limba engleză, în 2007, şi mai are un master la Milano, din 2013. În prezent, el este şi Senior Business Value Expert la Oracle, din martie 2019. În experienţa sa mai menţionează diferite posturi în cadrul unor companii de audit, publică ZF.

Alexandru Moglan

Bunea Cătălin are o licenţă de pilot comercial, pe care a dobândit-o la şcoala de pilotaj de la Constanţa, Regional Air Services, scrie ZF.

Bunea a început toamna trecută un master în Inginerie Spaţială la Politehnică. Tot la Univeristatea Politehnică a terminat în 2017 Facultatea de Antreprenoriat. Potrivit CV-ului, Cătălin Bunea a muncit ca pilot 16 luni la Ryanair şi Royal Air Monaco, aceasta fiind singura sa experienţă profesională.

Cătălin Bunea
370 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv