Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Un bărbat a intrat cu maşina în gardul Palatului Victoria

Incident spectaculos petrecut vineri la prânz, în Bucureşti.

sursa foto romaniatv.net
sursa foto romaniatv.net

Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina în gardul ce împrejmuieşte Palatul Victoria. Premierul Dacian Cioloş nu se afla în clădire la momentul respectiv, însă agresorul, care s-a recomandat drept jurnalist la un celebru post de televiziune privat, susţine că a vrut doar să atragă atenţia în legătură cu pericolul terorismului.

Şoferul a fost ridicat de poliţişti şi dus la Secţia 1, unde va fi audiat. De asemenea, i se vor lua probe biologice pentru a se stabili dacă era beat şi/ sau drogat.

Vă reamintim că în urmă cu doi ani Adrian Sobaru, angajat al TVR, a intrat şi el cu maşina în gardul Guvernului. Atunci, Sobaru a fost găsit vinovat de tentativă de distrugere şi de tulburarea liniştii publice.

Sobaru a fost condamnat la opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi obligat să ia parte la un program de reintegrare socială.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv