Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

UPDATE! Alertă de incendiu la Institutul „Marius Nasta”. Fum de la un generator la caravana ATI

O alertă de incendiu a fost transmisă, duminică seara, de la Institutul de Pneumoftiziologie„Marius Nasta” din București, unde a ieșit fum de la un generator de la caravana ATI amplasată într-un TIR aflat în curtea spitalului. 

UPDATE: Ministrul Sănătății, Vlad Vociulescu, a sosit la fața locului, iar după ce a discutat cu șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF), a declarat: „Înţeleg că nu a fost în niciun moment foc. Repet, nu există victime, toată lumea este în siguranţă. Toţi pacienţii care erau înăuntru erau neintubaţi. A început deja transferul în secţiile spitalului (…). Sunt locuri suficiente, nimeni nu a fost rănit (…). Înţeleg că lucrurile sunt din nou funcţionale. Nu a existat foc. Pacienţii sunt transferaţi”.

Col. Orlando Șchiopu, șeful ISUBIF a precizat: „În interiorul unităţii mobile ATI, unde erau internaţi şapte pacienţi, nu a pătruns fum sau abur”.

El a precizat că este vorba despre un echipament dat în folosinţă în octombrie anul trecut şi a fost verificată de curând.

În schimb, managerul institutului, Beatrice Mahler, a declarat că medicii au făvut flacără.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv