Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:
PNRR aprobat cu întârziere de CE, după ce a fost depus cu întârziere

UPDATE! Președintele CE, Ursula von der Leyen, vine la Bucureşti să prezinte evaluarea PNRR

UPDATE: Comisia Europeană a aprobat, luni, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României, în valoare de 29,2 miliarde de euro, din care 14,2 miliarde de euro subvenții și 14,9 miliarde de euro împrumuturi. 

Anunțul a fost făcut de Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene (CE), care a venit la Bucureşti, imediat după Congresul PNL, ca să prezinte evaluarea PNRR.

PNRR, aprobat de CE. Ursula von der Leyen, la București: „Munca grea începe astăzi”

Ursula von der Leyen a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, apoi cu premierul Florin Cîţu, la Palatul Victoria, la ora 17:00.

Conferinţa de presă comună este programată pentru ora 18:15.

La Palatul Victoria este aşteptat şi fostul ministru USR PLUS al proiectelor europene, Cristian Ghinea, care și-a anunţat participarea la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului şi după consultări cu cei doi copreşedinţi ai USR PLUS, „pentru că PNRR este al României”.
 
Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost depus cu întârziere la Comisia Europeană, la începutul verii, după mai multe runde de modificări impuse de experții europeni.
 
Pe 7 iulie, Ghinea anunța că poartă „ultimele discuții aplicate” pe tema PNRR:
Ghinea, două zile la Bruxelles pentru „ultimele discuţii aplicate” despre PNRR

„În timpul vizitei sale, preşedinta von der Leyen se va întâlni cu preşedintele României, Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu. Cei trei înalţi oficiali vor vizita Spitalul Universitar Bucureşti, care ar putea beneficia de finanţare prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă. La finalul vizitei, cei trei demnitari vor susţine o conferinţă de presă”, conform anunţului CE.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv