Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 

UPDATE! Săptămână răcoroasă. Cod Galben de ploi și vijelii în toată țara

UPDATE: Meteorologii au restrâns numărul judeţelor aflate sub atenţionarea cod Galben, astfel că au rămas vizate doar şapte judeţe: Argeş, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita şi Prahova.

Săptămâna începe cu ploi și vijelii în toată țara, iar temperaturile vor scădea, până marți, cu până la 10 grade, astfel că în București, spre exemplu, vor fi doar 26 de grade Celsius, iar următoarele zile va fi la fel de răcoare.

În nordul țării vor scădea și mai mult temperaturile, iar în estul Transilvaniei nu vor depăși 20 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod Galben de ploi și vijelii pentru toată țara, până la ora 22.00. Atenționarea vine în continuarea Codului Portocaliu, valabil de duminică până luni la ora 6.00 în jumătatea de vest a țării, “asezonat” cu Cod Galben pentru cealaltă jumătate, de est.

Potrivit meteorologilor, până luni seară manifestările de instabilitate atmosferică vor continua.

Astfel, local și temporar, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. 

33 Shares