Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

(UPDATE) Secretarul Primăriei Sector 3, suspect de abuz în serviciu

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au chemat vineri, la ordine, pe Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sectorului 3.

dna_55508300

UPDATE: La ieşirea din sediul DNA, Marius Mihăiţă a recunoscut că a fost audiat în calitate de suspect, fiind bănuit de abuz în serviciu. Dosarul a fost deschis în urma unei sesizări depuse de Nicuşor Dan, candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei. Mihăiţă susţine că, din punctul său de vedere, autorizaţia pentru construcţia blocurilor respective a fost dată în mod legal. De asemenea, Marius Mihăiţă a anunţat că în dosar este implicat şi arhitectul-şef al Primăriei, care urmează să fie audiat la sediul DNA.

 

Înainte de a intra la discuţii cu procurorii, acesta a ţinut să precizeze că nu ştie exact de ce a fost chemat, dar că a fost chemat prin telefon şi nu este singurul reprezentant al Primăriei care ar urma să fie audiat în cursul zilei de vineri.

Din primele informaţii se pare că procurorii DNA vor să afle de la Mihăiţă detalii în legătură cu un dosar în care este anchetat modul în care mai mulţi afacerişti au putut ridica blocuri în zone protejate istoric, fără avize şi în baza unor autorizaţii obţinute ilegal.

Marius Mihăiţă a devenit celebru după ce a participat, împreună cu mai mulţi directori din cadrul Primăriei, la câteva petreceri de pomină organizate în staţiunea Poiana Braşov de Bogdan Niculescu, directorul firmei ROSAL.

Asta deşi cei de la evz.ro susţin că ROSAL au primit în mod ilegal de la Primăria Sectorului 3 mai multe milioane de euro pentru deszăpezire, ridicarea gunoaielor şi măturat străzile.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv