Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:
Gloanțele n-au fost totuși oarbe...

VIDEO. Șoc la filmări: Alec Baldwin a împușcat mortal directorul de imagine și a rănit regizorul

Un tragic accident s-a produs pe platourile de filmare din New Mexico: cunoscutul actor Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine.

Totodată, Baldwin l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Totul s-a întâmplat după ce actorul a tras cu un pistol de recuzită, pe platoul de filmare al filmului independent „Rust”.

„Halyna Hutchins, 42 de ani, regizor de imagine, și Joel Souza, regizor, au fost împușcați de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor, care a tras cu o armă de recuzită”, a transmis biroul șerifului din districtul Santa Fe.

Hutchins a fost dusă cu elicopterul la spitalul Universității new Mexico, unde s-a declarat decesul, iar Souza a fost dus cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent.

Compania care produce filmul a spus, în prima reacție, că „a avut loc un accident pe platoul din New Mexico al ‘Rust’ privind manevrarea greșită a unei arme de recuzită cu gloanțe oarbe”.

Totuși, biroul șerifului a indicat că este prea devreme să se spună ce fel de gloanțe au fost folosite.

Poliția efectuează o anchetă. Până acum nu a fost efectuată nicio punere sub acuzare în legătură cu incidentul. 

Publicația locală Santa Fe New Mexican scrie că Alec Bladwin a fost interogat de poliție, actorul fiind în lacrimi.

Asistentul regizorului a strigat „cold gun”(„pistol rece”) înainte de a-i înmâna actorului o armă de foc cu încărcătură reală, arată documentele instanței, citate de presa americană.

Asistentul nu știa că arma era încărcată cu cartușe reale când i-a înmânat-o lui Alec Baldwin și a descris-o ca fiind sigură, potrivit înregistrărilor instanței.

La scurt timp după incident, soțul Halynei Hutchins a vorbit cu Alec Baldwin după ce actorul a ucis-o accidental, Baldwin oferindu-și întreg sprijinul pentru familia îndoliată.

În cinematografie, „cold gun” semnifică o armă de recuzită inofensivă, spre deosebire de „hot gun”, denumirea pentru arme reale.

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv