Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Vremea se încălzește și mai mult

Meteorologii anunță soare și temperaturi din ce în ce mai ridicate în perioada următoare, după ploile de vineri din toată țara.

nori-primavara-meteo-64-Jean-Mihai-PALSU1-550x366
foto: Jean-Mihai Pâlșu

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între 2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade, până luni.

Vor mai fi ceva înnorări şi, izolat, condiţii de ploi slabe trecătoare, în vestul şi nord-vestul ţării, sâmbătă, iar duminică seara, chiar averse și descărcări electrice, dar în restul teritoriului cerul va fi limpede.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în special în a doua parte a intervalului, la munte şi în Banat. 

La București vor fi 12…13 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. 

Procesul de încălzire va continua și luni şi se va resimţi în toate regiunile, local vremea devenind mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii martie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv