Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

Alegeri parlamentare: Primele urne de vot s-au deschis vineri seara în străinătate / Peste 740.000 de români din diaspora sunt așteptați două zile la scrutin / În țară sunt peste 18 milioane de alegători / Se votează numai duminică, între orele 7.00 – 21.00 / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită până la mijlocul lui ianuarie 2021 / Arafat: „E clar că măsurile vor continua” /

Breaking News:
 

Vremea se răcește accentuat. Ploi, lapoviță și vijelii în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare privind ploi, lapoviță şi intensificări ale vântului, valabilă în acest weekend, începând de vineri dimineaţa, în toată ţara.

Vremea se va răci accentuat, inclusiv în Bucureşti, unde vor fi 11… 12 grade ziua și 5… 7 grade noaptea, caracterizând o vreme rece pentru sfârşitul lunii octombrie.

foto: Jean-Mihai Pîlșu

Astfel, în intervalul 30 octombrie, ora 2:00 – 31 octombrie, ora 20:00, temporar, va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), în Subcarpaţii Moldovei vor fi posibile precipitaţii mixte. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 l/mp.

La munte, în general la altitudini mai mari de 1.500 de metri, ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare şi, local, se va depune strat de zăpadă.

Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60 – 80 km/h.

Pe crestele Carpaţilor Meridionali, rafalele vor depăşi temporar 90 km/h.

Vântul va prezenta intensificări şi în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul şi vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50 – 60 km/h.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv