Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

Vremea se răcește semnificativ, până joi. Cod Galben de ploi și vânt

Vremea se răcește semnificativ, pentru o zi – cea de miercuri. ANM a emis o avertizare Cod Galben de ploi pentru jumătate din țară, valabilă de marți de la ora 14.00 până miercuri dimineață la ora 6.00, când va intra în vigoare un Cod Galben de vânt, pentru aproape tot teritoriul.

Cod Galben de ploi

Va fi instabilitate atmosferică temporar accentuată în județele Bihor, Cluj, Arad, Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea, Argeș, Mehedinți, Dâmbovița, Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu.

Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp.

Cod Galben de vânt

Miercuri de la ora 6.00 la 21.00 va fi Cod Galben de vânt în 27 de județe, iar în unele zone vor fi temperaturi negative și brumă, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului în general cu viteze de 45…55 km/h. Vremea se va răci accentuat, astfel că în noaptea de miercuri spre joi în depresiuni temperaturile minime vor fi negative și se va produce brumă.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv