Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Barna, Ghinea, Armand, Drulă și Botoș au “arestat” USR, fraudând alegerile interne pentru europarlamentare! RESTUL membrilor nu contează!

USR, sau cum poți să-ți faci praf imaginea și să umilești miile de membri pentru a pune pe listă un traseist politic!
Clasamentul USR pentru alegerile europarlamentare a fost viciat, de la locul 1 la locul 7, de un MegaCARTEL și de un MiniCARTEL. Cei 8 candidați ai acestor carteluri și-au împărțit 61% din biletele câștigătoare folosindu-se de o Ecuație Matematică de RECIPROCITATE!
Din MegaCARTEL fac parte Ghinea, Armand, Botoș și Reniuț, iar din MiniCARTEL fac parte Ștefănuță, Gheorghe, Ghelmez și Cristian!
5.043 de membrii USR au fost umiliți de Barna & Co pentru a acoperi o înșelăciune și a da concursului o tușă de adevărată democrație în partid!

UPDATE, ora 18.20 – La trei ore de la publicarea anchetei jurnalistice am primit un răspuns din partea Departamentului de Comunicare USR – poate fi citit la finalul textului în format pdf. Merită lecturat.

Dan Barna – președintele USR

Toată lumea știe cât de canceroase sunt partidele vechi, în frunte cu PSD și continuând cu ALDE, PMP, PNL și UDMR.

Toată lumea știe că, dacă vrei să ai o carieră politică, trebuie să fii lacom, ticălos și să ciugulești din mâna șefului ierarhic.

Excepțiile în partidele clasice le numeri pe degete și, de regulă, nu ocupă funcții importante, foarte rar mai sus de consilieri locali sau județeni.

Și toată lumea știe că USR – un partid cu o mână de membri și filiale – a ajuns în Parlament grație fostului lider, Nicușor Dan.

Iar după “exilarea” lui Dan, toată lumea a văzut că USR a devenit un partid de imagine și facebook: are doar 6.150 de membri.

Cristian Ghinea – lider USR

De ceva timp, liderii USR, în frunte cu Barna, ne-au spus că partidul și-a deschis larg porțile funcțiilor pentru  toți membrii care doresc, au forță și se dovedesc performanți – un principiu mult așteptat de români.

Numai că, după mascarada votului pentru alegerea candidaților la europarlamentare, toată bruma de democrație s-a evaporat.

La primul hop serios s-a dovedit că și la USR afară este vopsit gardul, iar  înăuntru tronează leopardul!

Că, în USR, doar “Clubul Inițiaților” contează, RESTUL membrilor sunt masă de manevră, carne de tun!

Clotilde Armand – lider USR

Astăzi vă demonstrăm că liderii USR adunați în „Clubul Inițiaților” – Dan Barna, Cristian Ghinea, Cătălin Drulă, Clotilde Armand și Vlad Botoș – au arestat funcțiile și și-au transformat membrii din filiale în simpli executanți!

Dar se pare că au în persoana lui Nicu Ștefănuță din Sibiu un adversar pe măsură!!!

 • De ce s-au pretat liderii USR să aplice metodele antidemocratice practicate de partidele clasice?
 • De ce Barna, Ghinea, Armand, Botoș și Drulă au manipulat votul pentru listele USR pentru alegerile europarlamentare?
 • De ce liderii USR și-au înșelat membrii fideli – 5.043 de români care au crezut în proiectul “salvăm România”?
 • De ce Barna, Ghinea, Armand, Botoș și Drulă îi consideră RESTURI pe oamenii din USR?
Pentru că pe lista USR pentru alegerile europarlamentare trebuie să ajungă doar cine vrea „Clubul Inițiaților!
Adică Ghinea, Armand și traseistul politic Botoș. Din 6.150 de membri, doar 5 contează.
RESTUL nu se pune!
Vlad Botoș. Pentru acest gușter traseist politic s-a umilit Barna în public și și-a bătut joc de 5.043 de membrii USR!

Dar hai să intrăm în subiect. Președintele Dan Barna ne-a anunțat că la USR se va decide lista pentru europarlamentare prin vot liber exprimat de toți membrii USR – 6.150 –, iar lista va fi numeroasă – s-au înscris zeci de candidați –, un real succes.

Dan Barna ne-a mai explicat și ALGORITMUL aprobat, în baza căruia se va definitiva clasamentul celor 77 de candidați:

“Fiecare membru a ales 7 candidați și le-a acordat puncte în ordinea preferințelor: candidatul cel mai bine plasat a primit 9 puncte, cel de pe locul doi a primit 7 puncte și următorii candidați au primit 5, 4, 3, 2, respectiv 1 punct. Pentru fiecare candidat s-a făcut suma tuturor punctajelor primite pe buletinele de vot iar numărul pe listă al candidatului este în funcție de numărul final de puncte obținute”.

Și tot Barna: “Pentru primii 15 candidați de pe listă este în funcție de numărul de voturi obținut de fiecare candidat iar RESTUL listei, de la 16 până la 43 sunt repartizați în funcție de cote teritoriale…”

Așadar, ALGORITMUL 9-7-5-4,3,2,1 a stat la baza fraudării rezultatului final! Dar, așa cum vom demonstra, ALGORITMUL DEMOCRATIC este de fapt o ecuație matematică cu “4 CUNOSCUTE”, în care punctele se distribuie prin RECIPROCITATE. Și, iată cum:
Ecuația Matematică de RECIPROCITATE

Ghinea, Armand și Botoș cu acordul lui Barna și sub atenta supraveghere a lui Drulă, au format un MegaCARTEL, în care au decis ca fiecare să acorde celuilalt cele mai multe locuri de 7 și 5 puncte de pe buletinele unde ei vor avea 9 puncte – maximum de punctaj.

În paralel, Ghinea, Armand și Botoș au făcut mici înțelegeri cu alți candidați, pentru a-și împărții o parte din restul de puncte – 4,3,2 și 1 -, în vederea rotunjirii scorului final.

Ecuația Matematică de RECIPROCITATE – gândită, spun sursele noastre, de Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand -, funcționează perfect atunci când candidații CARTELULUI au fiecare peste 400 de buletine câștigătoare – 9 puncte – dintr-un total de 5.043.

Veți vedea cum cei patru din MegaCARTEL – Ghinea, Armand, Botoș și Reniuț – au împreună 1.693 de buletine câștigătoare, adică 34% din totalul voturilor exprimate pentru cei 77 de candidați.

Și veți mai vedea că MiniCARTELUL format din Ștefănuță, Gheorghe, Ghelmez și Cristian au împreună 1.378 de buletine câștigătoare, adică 27% din totalul celor exprimate!

Așadar, 61% din biletele câștigătoare sunt deținute de către cei 8 candidați din cele două carteluri, iar ceilalți 69 – au adunat doar o treime! ULUITOR! Cine va crede că este doar o coincidență NU are nicio scuză: este un fraier de top!
Matematicianul Sergiu Moroianu – soțul lui Clotilde Armand

O să spuneți: “STOP”! Ghinea și Armand sunt cunoscuți, nu aveau nevoie să facă un CARTEL.

Da, sunt cunoscuți, dar Armand are o imagine dezastruoasă în partid, Ghinea s-a trezit cu un contracandidat chiar în filială, iar Botoș este un traseist politic – PNȚCD, partidul lui MRU, PNL – total necunoscut în USR.

De asemenea, Barna a spus foarte clar, înainte de începerea campaniei, că și-ar dori ca Ghinea, Botoș, Mihaiu, Lorincz și Stoica – cu excepția primului, ceilalți sunt niște necunoscuți publicului larg – să fie primii pe lista USR pentru alegerile europarlamentare din 2019.

N.B. O altă surpriză oferită de clasamentul final: arhicunoscutul Ghinea a fost învins la bilete câștigătoare de anonimul Botoș (552 la 491), care, ca un nabab, i-a DONAT mii de puncte lui Armand și lui Ghinea, pentru a-i scoate în frunte! Iar Botoș a fost depășit la biletele câștigătoare doar de Ștefănuță, cu 565 la 552, liderul MiniCARTELULUI!!!

Ecuația Matematică de RECIPROCITATE folosită de cele două carteluri

Înșelăciunea pusă la cale de “Clubul Inițiaților” o demonstrăm cu documente – pe care le puteți găsi la sfârșitul articolului.

Iată cum s-au împărțit locurile de 7 și 5 puncte în MegaCARTELUL Ghinea+Armand+Botoș în care au inclus-o ca “rest” al ecuației matematice pe Naomi Reniuț.

Cristian Ghinea le-a dat celor din MegaCARTEL, din 491 de buletine în care a obținut 9 puncte:

 • Lui Botoș – 1.025 de puncte;
 • Lui Armand – 627 de puncte;
 • Lui Reniuț – 293 de puncte;

Dar a dat și celui dorit de Barna:

 • Lui Mihaiu – 675 de puncte.

Clotilde Armand le-a dat celor din MegaCARTEL, din 446 de buletine în care a obținut 9 puncte:

 • Lui Ghinea – 944 de puncte;
 • Lui Botoș – 291 de puncte;
 • Lui Reniuț – 341 de puncte.

Vlad Botoș le-a dat celor din MegaCARTEL, din 552 de buletine în care a obținut 9 puncte:

 • Lui Ghinea – 2.608 de puncte;
 • Lui Armand – 721 de puncte;
 • Lui Reniuț – 443 de puncte;

Dar a dat și celui dorit de Barna:

 • Lui Mihaiu – 444 de puncte.

Naomi Reniuț le-a dat celor din MegaCARTEL, din 204 buletine în care a obținut 9 puncte:

 • Lui Ghinea – 269 de puncte;
 • Lui Armand – 366 de puncte;
 • Lui Botoș – 151 de puncte;
Cristian Ghinea, pe vremea când era în Guvernul Cioloș

Prin această Ecuație Matematică de RECIPROCITATE, cei trei principali candidați ai MegaCARTELULUI – dar și “restul” – au obținut numai din aceste puncte DONATE prin RECIPROCITATE un total parțial care, raportat la totalul general, dă un procentaj uluitor: de peste 50%, produs de doar TREI seturi de buletine!

Pentru a demonstra Ecuația Matematică de RECIPROCITATE, vom aduna punctele obținute de pe primul loc – 9 puncte – cu cele primite de la membrii MegaCARTELULUI:

Cristian Ghinea – locul 1 – 491 buletine

4.419 + 949 + 2.608 + 269 = 8.245 puncte

Așadar, dintr-un total de 13.662 de puncte, 8.245 de puncte au fost primite de la cei trei acoliți din MegaCARTEL.

Rezultă un procentaj de 60% din total general, fără să mai punem la socoteală totalul secundar, alcătuit din punctele în valoare de 4,3,2 sau 1 – care NU au fost puține, după cum veți vedea mai jos.

Pentru că Ghinea s-a regăsit pe buletinele lui Armand de 214 ori – primul în top:

 • de 102 ori pentru 7 puncte;
 • de 46 ori pentru 5 puncte;
 • de 66 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Ghinea s-a regăsit pe buletinele lui Botoș de 454 ori – primul în top:

 • de 304 ori pentru 7 puncte;
 • de 96 ori pentru 5 puncte;
 • de 54 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Ghinea s-a regăsit pe buletinele lui Reniuț de 100 ori:

 • de 27 ori pentru 7 puncte;
 • de 16 ori pentru 5 puncte;
 • de 57 ori pentru sub 5 puncte.

Redăm mai jos aceeași PROCEDURĂ de RECIPROCITATE pentru ceilalți trei membri ai MegaCARTELULUI:

Clotilde Armand, în campanie ectorală
Clotilde Armand – locul 2 – 446 buletine

4.014 + 627 + 721 + 366 = 5.728 puncte

Așadar dintr-un total de 10.468 de puncte, 5.728 de puncte au fost primite de la cei trei acoliți din MegaCARTEL. Rezultă un procentaj de 54% – fără restul de puncte.

Pentru că Armand s-a regăsit pe buletinele lui Ghinea de 205 ori:

 • de 61 ori pentru 7 puncte;
 • de 40 ori pentru 5 puncte;
 • de 104 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Armand s-a regăsit pe buletinele lui Botoș de 348 ori:

 • de 53 ori pentru 7 puncte;
 • de 70 ori pentru 5 puncte;
 • de 225 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Armand s-a regăsit pe buletinele lui Reniuț de 109 ori – prima în top:

 • de 28 ori pentru 7 puncte;
 • de 34 ori pentru 5 puncte;
 • de 47 ori pentru sub 5 puncte.
Vlad Botoș, pe vremea când era membru PNL
Vlad Botoș – locul 4 – 552 buletine

4.968 + 1.025 + 291 + 151 = 6.435 puncte

Așadar dintr-un total de 9.638 de puncte, 6.435 au fost primite de la cei trei acoliți din MegaCARTEL. Rezultă un procentaj de 67% – fără restul de puncte.

Pentru că Botoș s-a regăsit pe buletinele lui Ghinea de 235 ori – primul în top:

 • de 105 ori pentru 7 puncte;
 • de 58 ori pentru 5 puncte;
 • de 72 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Botoș s-a regăsit pe buletinele lui Armand de 104 ori:

 • de 23 ori pentru 7 puncte;
 • de 26 ori pentru 5 puncte;
 • de 55 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Botoș s-a regăsit pe buletinele lui Reniuț de 59 ori:

 • de 13 ori pentru 7 puncte;
 • de 12 ori pentru 5 puncte;
 • de 34 ori pentru sub 5 puncte.

Naomi Reniuț – locul 6 – 204 buletine

1.836 + 293 + 341 + 443 = 2.913.

Așadar, dintr-un total de 7.234 de puncte, 2.913 de puncte au fost primite de la cei trei acoliți din MegaCARTEL. Rezultă un procentaj de 40% – fără restul de puncte.

Pentru că Reniuț s-a regăsit pe buletinele lui Ghinea de 188 ori:

 • de 19 ori pentru 7 puncte;
 • de 32 ori pentru 5 puncte;
 • de 137 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Reniuț s-a regăsit pe buletinele lui Armand de 148 ori – locul 2 în top:

 • de 28 ori pentru 7 puncte;
 • de 29 ori pentru 5 puncte;
 • de 91 ori pentru sub 5 puncte.

Pentru că Reniuț s-a regăsit pe buletinele lui Botoș de 327 ori:

 • de 14 ori pentru 7 puncte;
 • de 69 ori pentru 5 puncte;
 • de 244 ori pentru sub 5 puncte.
Rezultatul viciat de cele două carteluri care au folosit Ecuația Matematică de RECIPROCITATE

Așadar, ALGORITMUL atât de lăudat de președintele USR, Dan Barna, a fost, de fapt, o Ecuație Matematică de RECIPROCITATE, RECIPROCITATE gândită doar pentru a manipula voturile celor 5.043 de membri care au participat la scrutin din cei 6.150 câți are USR.

Este foarte ciudată dorința lui Barna de a-l avea pe Vlad Botoș pe primele două locuri.

Vlad Botoș este tot ce urăsc mai mult membrii USR: traseistul perfect, care nu are nicio treabă cu USR.

Botoș a fost, pe rând, în PNȚCD, în partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu și apoi în PNL-ul lui Crin Antonescu în perioada maleficei alianțe USL: PSD + PNL!

După cum se vede din tabelul de mai sus, între membrii MegaCARTELULUI (Ghinea – Sectorul 3, Armand – Sectorul 1, Botoș – Arad și Reniuț – Brașov) s-au intercalat, pe locul 2, Nicolae Ștefănuță din Sibiu și Vlad Gheorghe din Sectorul 6.

Nicolae Ștefănuță – liderul MiniCARTELULUI

Din planșele celor doi intercalați – Nicolae Ștefănuță și Vlad Gheorghe – se observă că și ei au făcut parte dintr-un CARTEL, dar mai mic, NU de amploarea CARTELULUI Ghinea, Armand, Botoș și Reniuț.

Practic, din MiniCARTELUL lui Ștefănuță – locul 3, au făcut parte Gheorghe – locul 5, Ghelmez – locul 7 și Cristian – locul 10. Documentele de la finalul textului demonstrează existența și a acestui MiniCARTEL condus de Ștefănuță, care a folosit aceeași Ecuație Matematică de RECIPROCITATE!

După cum se vede din clasamentul final, diferența dintre ultimul clasat din CARTEL – locul 6 Naomi Reniuț – și următorul clasat este de peste 1.700 de puncte – o diferență uriașă care nu se mai regăsește între ocupanții locurilor de la 7 la 15.

În acest interval apar diferențe decente, care confirmă faptul că ocupanții NU au făcut parte dintr-un CARTEL de RECIPROCITATE și NU au aplicat ecuația matematică ce a umilit 5.043 de membri USR. Adică, se poate și un clasament fără manipulări ordinare!

Concluzia este clară: Clasamentul USR pentru alegerile europarlamentare, de la locul 1 la locul 7, a fost viciat de un MegaCARTEL și de un MiniCARTEL, care s-au folosit de o Ecuație Matematică de RECIPROCITATE!

P.S. NU îmi cer scuze public celor 6.145 de membri USR pentru faptul că i-am făcut RESTURI în titlu și în text, deoarece NU îmi aparține expresia, ci este chiar a liderilor USR: “USR, PNL, PMP și restul (RESTUL n.r.) deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Camera Deputaților”.

Să își ceară scuze public arogantul domn Barna, care NU are în vocabular, atunci când vorbește despre oameni, adjectivul pronominal CELĂLALT – ceilalți –, așa cum o dovedesc multele sale declarații sau comunicate! La domnul Barna RESTUL este mereu pe buze!

DEX – Definiții

CÉLĂLALT, CEÁLALTĂ, ceilalți, celelalte, pron. dem. 1. Cel mai depărtat dintre amândoi, al doilea; ălălalt, aialaltă. (Adjectival) Acolo, în partea cealaltă. 2. (La pl.) Toți cei care sunt de față sau care pot fi luați în considerație, afară de cel sau cei amintiți în mod special sau scoși din discuție. (Adjectival) Ceilalți oaspeți;

REST, resturi, s. n. 1. Ceea ce rămâne dintr-un tot, dintr-un ansamblu după ce s-a luat cea mai mare parte; rămășiță…3. Sumă de bani care se înapoiază celui care face o plată cu bani mai mulți decât suma cuvenită. 4. (Mat.) Număr care reprezintă rezultatul unei scăderi; diferență. Parte care rămâne nedivizată la o împărțire și care, adăugată produsului dintre împărțitor și cât, ne dă deîmpărțitul.

Clasamentul care umilește 5.043 de membri USR!

Așa cum era normal, prin adrese personalizate, le-am solicitat celor implicați în Înșelăciunea USR puncte de vedere pentru a fi inserate în ancheta jurnalistică SECUNDA. Iată adresa noastră, aici pentru președintele USR Dan Barna:

Download (PDF, 113KB)

Până la publicarea acestui articol bazat pe documentele furnizate de unul dintre membrii celor două carteluri – ne-a spus că putem să menționăm că a candidat dar să nu-i publicăm numele, NU am primit niciun punct de vedere. Atunci când le vom primi, le vom publica.
Sondaj pe luna noiembrie 2018
Citiți și… Sondaj IMAS: PSD s-a prăbușit la 24,9%, dar PNL nu crește

N.B. Oare rezultatele sondajelor de opinie, care demonstrează că USR este un partid de imagine și facebook și că cei 6.150 de membrii sunt doar o masă de manevră, să-i ofere lui Barna posibilitatea de a face jocuri murdare precum liderii partidelor clasice?

Este de neînțeles pentru noi de ce Barna riscă să piardă apreciera publicului sătul de partidele clasice doar pentru a trimite în Parlamentul European un gușter politic, un traseist politic – Vlad Botoș!

Iată și documentele care au stat la baza acestei anchete jurnalistice, cu adnotările noastre:

Rezultatele membrilor MegaCARTELULUI

Rezultatul lui Ghinea

Rezultatul lui Armand

Rezultatul lui Botoș – protejatul lui Barna

Rezultatul lui Reniuț

Rezultatul lui Mihaiu – protejatul lui Barna

Rezultatele membrilor MINICARTELULUI

Rezultatul lui Ștefănuță

Rezultatul lui Gheorghe

Rezultatul lui Ghelmez

Rezultatul lui Cristian

Tabelul cu rezultatele finale

 

Clasamentul final

UPDATE, ora 18.20 – La trei ore de la publicarea anchetei jurnalistice am primit un răspuns din partea Departamentului de Comunicare USR – iată-l în format pdf.

Download (PDF, 54KB)

Cu scuzele de rigoare, dar NU ne putem abține să nu comentăm fraza “…Acest sistem este imposibil de manipulat, dar mai important este că membrii USR sunt imposibil de manipulat…”:

 • Chiar cei 6.150 de membrii USR sunt IMPOSIBIL de manipulat?! Sunt oamenii UTOPICI?!
 • Chiar sistemul este IMPOSIBIL de manipulat?! Noi nu la sistem ne-am referit, ci la cine îl folosește!
 • Adică Barna, Drulă, Ghinea, Armand și gușterul Botoș sunt oameni cu un CARACTER IMACULAT cum, pe pământ, numai IIsus Hristos a avut?!

Cât privește afirmația “În ceea ce privește statisticile cu punctajul obținut de primii 10 clasați și distribuirea votului pentru alți candidați de pe buletinele de vot pe care candidatul a obținut 9 puncte, precum și tabelul cu punctajul defalcat obținut de candidați (pct 9,7,5,4,3,2,1) sunt date interne, care sunt disponibile doar membrilor USR”  întreb cât se poate de serios:

Păi DACĂ “sistemul și membrii USR sunt IMPOSIBIL de manipulat” atunci de ce vă temeți să faceți publice fișele cu statistica rezultatelor?

 • Ce aveți de ASCUNS domnilor lideri de la USR?!
 • Unde este TRANSPARENȚA atât de clamată de președintele Barna?!
578 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv