Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul Orban a fentat din nou dublarea alocațiilor copiilor / OUG 123 a fost publicată în Monitorul Oficial / POLITICĂ: PNL decide candidații la sectoarele Capitalei /

 

Breaking News:
 

Candidații DNA. EXCLUSIVITATE! MEMORIUL procurorului Paula Tănase în dosarul justițiabilului Ionel Roșeț

Candidații înscriși în lupta pentru preluarea șefiei DNA sunt șase procurori puțin cunoscuți opiniei publice: Paula Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Adina Florea și Sorin Armeanu.
În contextul candidaturilor pentru ocuparea șefiei DNA, SECUNDA pune la dispoziția opiniei publice și a domnului ministru Tudorel Toader date și documente legate de activitatea candidaților!
Paula Tănase
SECUNDA pune la dispoziție spațiul editorial pentru alte scrisori de susținere/acuzare, documente și informații video-audio ce privesc activitatea celor șase candidați la șefia DNA: Paula Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Adina Florea și Sorin Armeanu.

Astăzi, SECUNDA vă oferă ÎN EXCLUSIVITATE MEMORIUL depus de procurorul Paula Tănase – dosarul justițiabilului Ionel Roșeț – la DNA București.

De asemenea, vă oferim și Scrisoarea de Susținere a procurorului Paula Tănase semnată de justițiabilul Ionel Roșeț.

Reamintim că procurorul Tănase este la a doua tentativă de ocupare a fotoliului de șef DNA, prima candidatură fiindu-i resinsă în anul 2012!

Ionel Roșeț. Șoferul și copilotul!
Deschidem “Dosarul Tănase” cu crezul justițiabilului Ionel Roșeț din Tecuci, șofer de TIR!

Scrisoarea lui Ionel Roșeț către SECUNDA…

Astăzi, 21.08.2018, am aflat cu bucurie din presă că doamna procuror Paula Tănase și-a depus candidatura pentru conducerea DNA. In sfârșit un procuror incoruptibil si pregătit!

Din experiența personală de lupta a mea si a familiei mele împotriva corupției din România am avut onoarea sa o avem alături si pe doamna procuror Paula Tănase, fiind cea care a instrumentat cazul din 2011 șpaga pentru obținerea permisului auto in zona județului Galați, caz in care eu si soția mea am fost martori denunțători.

În acel dosar au fost prinși  pe interceptări telefonice nume mari din județul Galați ce țineau legătura strânsă cu un intermediar al șpăgii ce a fost condamnat pentru trafic de influență (un taran din comuna Matca ce avea permis de liber acces si in IGPR), cerându-i acestuia foloase necuvenite, precum prim procurorul Jalbă Neculai din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci (acestuia infractorul Pintilie Ion zis „Țăranu” îi  zicea „tată”), adjunctul poliției Tecuci Flechea Ion, adjunctul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci Stegărescu Nicu, dar si ofițerul Paul Mogoș din cadrul DGIPI ST GALAȚI  la acea vreme, acesta din urmă  deși era unul dintre principalii oameni care  se ocupau de operațiunea de urmărire in cazul acesta, la rândul lui a fost  prins de către dna procuror pe interceptări cum ținea legătura cu polițiștii de la examinări auto din cadru IPJ Galați si scurgea informațiile cu privire la acțiunea  de urmărire asupra lor…

Citește și… Șase procurori se bat pentru șefia DNA. Înscrierea a luat sfârșit

Dânsa a sesizat imediat DNA central cu privire la faptele acestui ofițer însă a avut neplăcerea să primească „amenințări”  în biroul ei si în biroul adjunctei DNA Central (Carmen Gâlcă) de la același Liviu Croitorescu care era la acea vreme adjunctul DGIPI, acesta sugerându-i dnei procuror că nu va face nimic  ducând dosarul la DNA, si ca ar fi bine sa se retragă că va face el curățenie pe linie internă…

La câteva zile i s-a luat dnei procuror și dosarul șpăgii la permisul de conducere de către domnul adjunct al Parchetului General de la acea vreme Marius Iacob (ce a urmat-o apoi ca adjunct pe dna Laura Codruța Kovesi la șefia DNA) si trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea unde a fost ulterior si îngropat…

Citește și… Tănase, o lăudătoare a lui Tudorel Toader în anihilarea procurorilor, candidează la șefia DNA!

In ceea ce privește dosarul ajuns la DNA cu faptele ofițerului Paul Mogoș, nu s-a dorit decât  îngroparea dovezilor si clasarea dosarului, deși eu si soția mea am urmărit redeschiderea lui de 2 ori, iar prima data Curtea de Apel Galați ne-a dat câștig de cauza, ulterior Tribunalul Galați ne-a respins plângerea ca nefondată…

Daca România dorește un procuror incoruptibil care sa se dedice in totalitate luptei împotriva corupției fără vreo apartenenta politica, doamna procuror Paula Tănase este cu siguranță ceea ce le trebuie romanilor si respectiv instituției DNA.

Citește și… Manevra protocolului “desecretizat” de Vâlcov are efect: Tudorel Toader declanșează evaluarea activității manageriale a procurorului general Augustin Lazăr
Paula Tănase
Memoriul procurorului Paula Tănase

Acest MEMORIU merită lecturat. De ce? Pentru că arată ce se întâmplă în spatele ușilor închise atunci când se dorește mușamalizarea unui dosar penal.

Totuși, veți vedea că dosarul nu este “un capăt de țară”! În acest caz de ce dorește mușamalizarea lui? Pentru că trebuie protejate câteva personaje care fac parte dintr-un grup organizat ce își are domiciliu în ograda DGIPI și care “au căzut pe căști” ca niște nătăfleți.

Prima Parte

Download (PDF, 6.65MB)

Partea a II-a

Download (PDF, 2.44MB)

Partea a III-a

Download (PDF, 2.47MB)

Partea a IV-a

Download (PDF, 3.28MB)

SECUNDA pune la dispoziție spațiul editorial pentru alte scrisori de susținere/acuzare, documente și informații video-audio ce privesc activitatea celor șase candidați la șefia DNA: Paula Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Adina Florea și Sorin Armeanu.
19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv