Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Cosmin Calmuc, scrisoare deschisă către Iohannis, Tăriceanu, Dragnea și Savonea! Dreptul la proprietate este un MOFT!

Inamovibilitatea judecătorilor face victime în rândul românilor onești și ridică escrocii la rang de proprietari!

Românul Cosmin Calmuc a trimis o scrisoare deschisă președintelui Iohannis, șefilor Parlamentului – Tăriceanu, Dragnea – și al CSM – Savonea – prin care readuce în fața opiniei publice un fapt de o gravitate extremă și care demonstrează pentru a “n”-a oară că magistrații sunt inamovibili și liberi NU pentru a proteja cetățeanul onest de escroci, ci pentru a proteja escrocii în fața legii – mai ceva ca avocații “penalilor”!

Cosmin Calmuc

Subiectul Scrisorii Deschise semnată de severineanul Cosmin Calmuc este unul la ordinea zilei, prezent în peste 75% dintre problemele judecate în România postdecembristă: Dreptul la Proprietate!

Ce demonstrează scrisoarea, pe care o puteți lectura integral în format PDF la finalul textului?

Că judecătorii, procurorii și polițiștii NU conlucrează instituțional pentru a-i proteja pe oamenii onești, ci se organizează în grupuri mafiote pentru a-i ajuta pe escrocii care le umplu cămările deja îndestulate de salariile și pensiile uriașe plătite de… contribuabilii onești.

Iată, în rezumat subiectul Scrisorii Deschise semnată de Cosmin Calmuc:

“În anul 2010, milionarul în euro Bultoc Călin, patronul firmei  S.C. MERIDIAN GRUP din București, mi-a vândut prin Contractul de vânzare cumpărare nr.1531/03.11.2010, cota de 70% din dreptul de proprietate, asupra unor terenuri intravilane situate în București, în suprafaţă de 13.800 mp (…)

Pentru a mă asigura de corectitudinea informațiilor date, vânzătorul a păstrat o cotă indiviză de 20% din dreptul de proprietate asupra terenurilor, iar cealaltă cotă de 10% din drepturi, revenea asociatului său Şhenhav Zeev.

Ambele persoane cu ocazia negocierii și perfectării contractului, m-au asigurat că toate actele sunt în regulă, însă cele care atestau că o suprafața de 7.500 mp lipsea, au fost ascunse premeditat, pentru a fi indus în eroare  și a cumpăra ceva ce nu exista, întrucât dacă aș fi știut starea reală de fapt, nu aș fi semnat și nu aș fi plătit 3.200.000 acțiuni de  la Fondul Proprietatea, care în prezent cu dividente valorează aproximativ un milion de euro (…)

Contractul de vânzare cumpărare s-a redactat exclusiv de către avocații vânzătorului, respectiv  Cosmanciuc & Puiu & Asociaţii la sediul acestora.

La data semnării contractului, Călin Bultoc şi avocaţii acestuia, respectiv asociatul Şhenav Zeev (condamnat pentru o altă înşelăciune) ŞTIAU CĂ VÂND  O SUPRAFAȚĂ DE TEREN din care lipseau 7.500 mp, care fuseseră reconstituite fostelor vânzătoare, prin Titlu de Proprietate nr. 6556/1994 (…)

Așadar, Călin Bultoc, în noiembrie 2011, când cei doi mi-au vândut suprafața de 13.800 mp, aceștia erau proprietari doar pe suprafața de 6.300 mp, fiindu-mi vândut ceva ce nu exista, aspect cunoscut de vânzător și avocații săi, dar ascuns deliberat, pentru a fi indus eu în eroare (….)

Download (PDF, 641KB)

Când am constatat înşelăciunea, m-am adresat mai întâi vânzătorilor, cerând anularea contractului, aspect cu care inițial au fost de acord, pentru ca apoi, de față cu aceștia în biroul lor, avocații de la Cozmaciuc, i-au spus să nu îmi dea nici un ban, deoarece au relații în justiție, că ne vom judecat câțiva ani și apoi vor aranja ei soluția la judecători, lucru care s-a întâmplat exact cum au spus.

Realizând că am fost victima unei înșelăciuni de proporții, am formulat plângere penală către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (…), au fost deschise două dosare penale (436/ P/2014, 1130/P/2014, devenind apoi dosar 6233/2/2014 la C.A. BUC. Secţia 2 penală,) şi unul civil (154873/2014 secţia a V-a, devenit ulterior 35121/3/2013 la sectia a III-a civilă a Tribunalului Bucureşti).

Contrar probelor, avocații au fost salvați de parchete, cu atât mai mult cu cât soția unuia era procuror la parchetul care îl ancheta pe soțul acesteia!!! Cauza penală s-a disjuns față de cei doi vînzători și complici. (…)”

Download (PDF, 842KB)

Lăcomia unor judecători, procurori și polițiști este fără margini

În Scrisoarea Deschisă, Cosmin Calmuc, cetățeanul umilit de funcționarii de stat, dă nume și prezintă cu documente faptele ilegale comise de către acești judecători inamovibili. Iată-le:

 • Ciprian Alexandru GHIŢĂ – Judecător cameră preliminară;
 • Mihaela DAICU – Judecător cameră preliminară la judecătoria sector 3 Bucureşti, Secţia penală;
 • Alexandru Cirprian GHIŢĂ – Judecător cameră preliminară;
 • Doinița Luminița NIŢU – Preşedinte la Curtea de Apel Bucureşti Secţia a doua penală;
 • Tatiana SEVERIN – Judecătoare la Secţia a III-A, Tribunalului Bubureşti;
 • Gheorghe Liviu ZIDARU – Preşedinte în completul de judecată la secţia a V–a civilă, Curtea de Apel Bucureşti;
 • Mirela Steluța CROITORU – Judecător la secţia a V-a civilă, Curtea de Apel Bucureşti;
 • Rodica DORIN – Preşedinte judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;
 • Cosmin Horia MIHĂIANU – JUDECĂTOR la secţia a II-a civilă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;
 • George Bogdan FLORESCU – JUDECĂTOR la secţia a II- a civilă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;

În acest caz flagrant de escrocherie și-au pus amprenta și procurori certați cu legea. Iată pe cine acuză cu documente Cosmin Calmuc:

 • Ana-Maria ILIE – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti;
 • Cristian Mihai BAN – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti;
 • Elena DOGARU – procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti;
 • Ramona ARVINTE – procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 3 Bucureşti;
 • Petruța MUSTĂREAŢĂ – procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti;
 • Tiberiu NIȚU – fost Procuror General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;

Download (PDF, 596KB)

„Cum era și normal”, au existat și doi inspectori judiciari care au acoperit ilegalitățile comise de magistrați, plus un polițist. Iată pe cine arată cu degetul Cosmin Calmuc:

 • Nicoleta RHFIR – INSPECTOR JUDICIAR – Procuror la Inspecţia judiciară, secţia penală;
 • Teodora NETEJERU – Inspector judiciar la Direcţia de inspecţie judiciară pentru judecător;
 • Iuliana CIUCULAN – Subcomisar la Secţia 10 București.

Download (PDF, 619KB)

În viziunea lui Cosmin Calmuc, a existat și un magistrat CORECT:

 • Roxana Maria CĂLIN Judecător, Preşedinte la sentinţa publică 17.11.2015 prin sentinţa civilă nr. 1349 din 17./11/2015, la dosarul 35121/ 3 /2013 la Secţia a III-a civilă a Tribunalului Bucureşti, ESTE SINGURUL MAGISTRAT CORECT, care respectă legile statului de drept, întâlnit în cinci ani de procese. Acest judecător a fost ales în mod aleatoriu, prin sistemul ECRIS.

Download (PDF, 578KB)

În contextul Scrisorii Deschise dată publicității de Cosmin Calmuc, prin intermediul cotidianului online SECUNDA, Constituția României este categorică:

 • Prin Articolul 44, alineatul 2, Constituția prevede că “Proprietatea privată este garantată şi ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular…”
 • Prin Articolul 1, alineatul 4, Constituția ne precizează că Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor – legislativă, executivă şi judecătorească – în cadrul democraţiei constituţionale”.
 • Prin Articolul 125, alineatul 1, Constituția decide că “Judecătorii numiţi de Preşedintele României sunt inamovibili, în condiţiile legii”.
 • Prin Articolul 131, alineatul 1, Constituția ne spune că “În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor”.
 • Prin Articolul 134, alineatul 2, Constituția ne arată că “Consiliul Superior al Magistraturii îndeplineşte rolul de instanţă de judecată, prin secţiile sale, în domeniul răspunderii disciplinare a judecătorilor şi a procurorilor, potrivit procedurii stabilite prin legea sa organică”.
 • În fine, prin Articolul 80, alineatul 2, Constituția proclamă că “Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”.

Ce ne arată cu lux de amănunte și dovezi Scrisoarea Deschisă semnată de Cosmin Calmuc și trimisă președintelui României Klaus Iohannis, președintelui Senatului – C.P. Tăriceanu, președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea și președintelui CSM – Lia Savonea?

 • Că Justiția este cotropită de CANCER, un cancer care se dezvoltă și se hrănește sub acoperișul INAMOVIBILITĂȚII magistraților;
 • Că avem un grad de CORUPȚIE cu mult peste cel suportabil de un om onest;
 • Că GRUPURILE mafiote NU sunt doar apanajul politicienilor;
 • Că fără PROTECȚIE din partea unor judecători, procurori și polițiști lacomi NU poate exista pe termen lung un GRUP MAFIOT concentrat pe escrocherii și fraude cu terenuri și proprietăți.
În acest text SECUNDA va oferit o mică parte din documentele care DEMONSTREAZĂ cât de CORUPTĂ este tagma magistraților și cum judecătorii, procurorii și polițiștii bolnavi de înavuțire ilegală fac ceva pe Constituția României. Iar cei care sunt puși special să vegheze la respectarea legii se implică în activități de tip mafiot.

SECUNDA pune la dispoziție spațiu editorial, GRATUIT, tuturor personajelor nominalizate de Cosmin Calmuc în Scrisoarea Deschisă pe care o puteți lectura mai jos, integral, în format PDF:

Download (PDF, 206KB)

20 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv