Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:
Episodul 3. În afacerea “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA”, am ajuns la ora “jmecheriilor” politice!

Dragnea a convocat prin SMS ședință parlamentară extraordinară. Urgența: Trecerea ELCEN la Primăria Capitalei

Liderul PSD Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a ascultat dorința binomului Tudose & Firea și a convocat prin SMS ședință parlamentară extraordinară, în perioada 2-4 august!
Motivul? În timpul cât birourile permanente sunt active, se consideră că Parlamentul este în sesiune și, pe cale de consecință, Guvernul Tudose poate emite ce ordonanțe de urgență dorește. La fel a procedat Ponta cu ștergerea datoriilor Rompetrol!
Este greu de crezut că, în plină vacanță de vară, se vor găsi destui parlamentari care să fie prezenți la sesiunea extraordinară convocată de Dragnea, să formeze cvorum, iar alianța PSD & ALDE să aibă și majoritate ca să treacă solicitarea premierului Tudose de a putea emite OUG pe perioada vacanței parlamentare!
Tudose vrea să-i implinească visul lui Firea
“Jmecheria” cu mesajul lui Dragnea prin SMS

Principalul punct pe ordinea de zi este trecerea ELCEN la Primăria Capitalei. Altă urgență ar fi, potrivit unor surse, modificarea Legii pensiilor în așa fel încât vârsta de pensionare a polițiștilor și militarilor să crească la 55 de ani, în prezent ei putând să plece din sistem la 47 – 48 de ani.

Iată mesajul transmis de Liviu Dragnea prin SMS liderilor de grupuri parlamentare:

“Stimați colegi vă informez că intenționez convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților în data de 2.08.2017 ora 15,00 pentru perioada 2 — 4.08.2017. Președinte Liviu Dragnea”.

Scandalul izbucnit deja în rândul sindicaliștilor din Poliție este de așteptat să devină unul uriaș dar perfect, în aceste momente, pentru a acoperi afacerea ELCEN&RADET – Tunul lui Firea”, despre care SECUNDA a scris deja două episoade.

Doar SECUNDA, pentru că toate televiziunile de știri, site-urile importante și cotidianele – EvZ, RL, Adevărul, ZF sau Bursa – NU suflă o vorbă despre “Tunul lui Firea”!

“Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc miercuri, 2 august, începând cu ora 11,00. Pe ordinea de zi se află scrisoarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, în perioada 2 — 4 august”, anunță Camera Deputaților, într-un comunicat de presă.

Vestea vine la exact 5 zile de la declarația premierului Mihai Tudose privind solicitarea convocării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului dedicate situației ELCEN. Concret, el a anunțat, luni, că această societate trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

“Este posibil să avem o sesiune extraordinară. Pe baza sesiunii extraordinare, vom avem și noi o ședință de Guvern pentru a rezolva situația ELCEN. Trebuie lege, pentru că nu putem modifica prin ordonanță, nu avem abilitatea. Trebuie să rezolvăm problema bucureștenilor, dacă așteptăm septembrie s-ar putea să fie târziu pentru bucureșteni. ELCEN trebuie să treacă în administrarea Primăriei Capitalei, iar noi trebuie să fim de acord prin lege”, este declarația prim-ministrului Tudose.

Tudose a adăugat că, în cazul convocării sesiunii extraordinare, s-ar putea să mai fie dezbătute și alte aspecte, excluzând însă introducerea pe ordinea de zi a Fondului Suveran de Investiții.
Ludovic Orban – Fostul viceprimar al Capitalei știe foarte bine ce se ascunde în spatele afacerii “Tunul lui FIREA”, dar tace mefistofelic
Orban nu se pronunță. Ciudat!

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, Raluca Turcan, i-a comunicat că a primit un SMS privind convocarea sesiunii parlamentare extraordinare.

Orban a adăugat că în SMS nu se precizează care este ordinea de zi. “Nu cunoaștem ordinea de zi. Ce putem bănui că este vorba de ELCEN, a adăugat Orban.

Amintim că grupul PNL din Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a votat împotriva Hotărârii CGMB adoptate în 30 iunie privind achiziționarea de către Primăria Capitalei, a pachetului majoritar de acțiuni al ELCEN.

În CGMB, pentru “Tunul lui FIREA”, au votat consilierii PSD, ALDE și PMP!

Ludovic Orban a mai anunțat că nu se opune sesiiunii parlamentare extraordinare,  dar că liberalii vor avea câteva solicitări de introducere pe ordinea de zi dacă se va organiza o sesiune parlamentară extraordinară săptămâna viitoare, printre care audierea ministrului Finanțelor, care să prezinte datele referitoare la execuția bugetară “catastrofală” pe primele șase luni ale anului.

“De asemenea, solicităm prezența Avocatului Poporului, pentru a-l determina să atace la Curtea Constituțională Ordonanța 4 privind suprataxarea contribuțiilor de sănătate și contribuțiilor pentru pensii, pentru cei care lucrează part-time sau în acord”, a afirmat Orban.

ATENȚIE!

Ingineria “fuziunii” dintre RADET și ELCEN a fost precedată de introducerea în insolvență a RADET și se bazează pe un drept constituțional: OPORTUNITATEA – apanajul exclusiv al consilierilor locali sau al parlamentarilor.

OPORTUNITATEA NU poate fi achetată de DNA. Dar punerea ei în practică de către edili sau guvernanți, DA! De aceea vrea premierul Tudose ca Parlamentul să-i aprobe ilegalitatea prin… OPORTUNITATE!

Imuabila MEDIE românească necoaptă civic!

Deși este o problemă extrem de gravă, vă invităm să observați o situație stranie:

  • nicio televiziune de știri importantă – Antena 3, Digi 24, România TV, RTV, Realitatea TV sau B1TV;
  • niciun site important de opinie și informații – hotnews, știri pe surse, ziare.com, gândul.info sau românia curată;
  • niciun ziar – Adevărul, EvZ, Bursa, ZF sau RL;
  • NU suflă o vorbă despre ce se ascunde în spatele ingineriei financiare “ELCEN & RADET: Tunul lui Firea”
Motivul îl găsiți în ABUNDENȚA de publicitate – peste 1,5 milioane de euro pe an “investiți” de Apa Nova în PUBLICITATE fără sens. Apa Nova este deținută de concernul francez VEOLIA!

În acest context, vă învităm să mai citiți și…

Episodul 1. Premierul Tudose vrea sesiune parlamentară extraordinară ca să ACOPERE un jaf de 700 de milioane de euro: să treacă ELCEN la Primăria Capitalei pentru 155 de milioane de euro!

Edilul Bucureștilor se dă de gol în afacerea “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA”

Apa Nova – VEOLIA şi foştii directori francezi Bruno Roche și Laurent Lalague, precum și românii Ovidiu Semenescu şi Vlad Moisescu, acuzaţi de violarea vieţii private

Reţeta care guvernează lumea
37 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv