Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:
Episodul 5. Pentru moment, am reușit să blocăm ingineria financiară “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!”

Efectul anchetei SECUNDA! Dragnea s-a răzgândit: Parlamentul va fi convocat abia după ce va fi gata proiectul OUG privind vânzarea ELCEN către FIREA!

Astăzi, la câteva ore după ce SECUNDA a demonstrat că Dragnea, Tăriceanu și Tudose vor să-i vândă lui FIREA colosul electro-termic ELCEN în valoare de cel puțin 5 miliarde de euro cu doar 155 de milioane de euro, liderul PSD Liviu Dragnea a anulat convocarea Biroului Permanent al Camerei Deputaților, programat în ședință pentru miercuri la ora 11.00, pe această temă, așa cum se anunța într-un comunicat remis sâmbătă.
În ultimele 6 zile am publicat patru episoade din ancheta jurnalistică “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!” Doar SECUNDA a atacat această inginerie financiară. Toată media care contează – televiziuni, site-uri sau print – a tăcut mâlc.

ELCEN valorează peste 5 miliarde de euro! Tudose, Dragnea, Tăriceanu și Firea au de gând să pună colosul energetic în brațele multinaționalei franceze VEOLIA după ce Primăria Capitalei îl va achiziționa pentru un mizilic de 155 de milioane de euro! După metoda patentată de viceprimarul Sorin Oprescu cu APA NOVA – VEOLIA!

 Iată comunicatul de sâmbătă dat de Dragnea: “Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc miercuri, 2 august, începând cu ora 11,00. Pe ordinea de zi se află scrisoarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2 – 4 august”.

Motivul convocării: Premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Liviu Dragnea, șeful său de partid și președintele Camerei Deputaților, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a aproba abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe de urgență (OUG), iar printr-un astfel de act normativ el să vândă ELCEN, pentru 155 de milioane de euro, Primăriei Capitalei, așa cum vrea primărița Firea.

Marți însă, Camera Deputaților a anulat ședința, revenind cu următorul comunicat:

“Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților de miercuri, de la ora 11,00, a fost reprogramată la o dată care va fi comunicată ulterior”.

Miniștrii care trebuiau să-și dea avizul pentru ingineria financiară au înțeles mesajul SECUNDA și au mișcat în frontul Tudose, Dragnea, Tăriceanu și Firea!

Totul s-a întâmplat după ce președintele Camerei, Liviu Dragnea, a negat că ar fi ordonat convocarea, prin SMS, spunându-le jurnaliștilor: “Aveți o informație parțială, o informație greșită”.

“Noi am trimis niște SMS-uri că este posibil să se convoace Parlamentul în sesiune extraordinară pentru că premierul ne informase cu câteva zile în urmă că ar intenționa că săptămâna aceasta e posibil să adopte ordonanță pentru ELCEN.

Noi am trimis acele SMS pentru ca parlamentarii să știe că e posibil să fie convocată.

În momentul în care vor avea un proiect de ordonanță finalizat și vor decide, Parlamentul se va convoca în maxim 5 zile”, a adăugat Dragnea.

El a susținut în continuare că Biroul permanent nu a fost convocat. “Camera Deputaților deocamdată este condusă de președinte și de Biroul permanent, președintele convoacă și Camera”, a arătat Dragnea.

P.S. Redacția SECUNDA mulțumește zecilor de mii de români care au luat atitudine pe rețelele de socializare. Mulțumim că ne-ați ajutat. Împreună am blocat ingineria fiananciară “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!”

Iată aici toată povestea ingineriei financiare cu iz penal…

Episodul 4. Adevăratul MOBIL din spatele afacerii “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!”

ELCEN valorează peste 5 miliarde de euro! Tudose, Dragnea, Tăriceanu și Firea vor să pună GRATIS colosul energetic în brațele multinaționalei franceze VEOLIA!
389 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv