Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:
Episodul 5. Misterele dispăruților și sinucigașilor VIP! Coincidența sinucigașilor inițiați: Anghelescu, Erbașu, Pavel, Comana, Turcu, plus dispărutul Marta

Florian Anghelescu a fost “sinucis”! End of the Game!

Reamintim că milițianul contrabandist Florian Anghelescu a fost gasit spânzurat pe 16 martie 2006 în subsolul vilei sale din cartierul Baneasa – strada Neagoe Vodă nr. 8 – și că după doi ani de instrumentare, procurorul Remus Budai a pus pe el ștampila SINUCIGAȘ!
Florian Anghelescu

În “Misterele dispăruților și sinucigașilor VIP!” – episoadele 3 și 4 reprezentând primele două părți ale Cazului Florian Anghelescu, am prezentat șapte informații reale prin care am dorit să vă faceți o opinie despre personalitatea și viața lui Anghelescu.

– Episoadele 3 și 4 le găsiți la finalul textului –

În partea a treia a Cazului Florian Anghelescu vă oferim alte informații și concluzia noastră care să susțină ideea că Florian Anghelescu a fost sinucis!

Maria Băsescu – omagiu adus lui Anghelescu, de pe cal, în Pădurea Băneasa!

A opta informație

În 20 martie 2006 Florian Anghelescu a fost înmormântat. Atunci, Gândul a prezentat o fotografie în care se vede cum soția președintelui în exercițiu Traian Băsescu, Maria, i-a oferit, de pe cal, un omagiu lui Florian Anghelescu.

Iată ce a publicat GÂNDUL:

“După o scurtă slujbă în vila din cartierul Băneasa, cortegiul funerar a pornit, la ora 12,30, spre cimitirul din Pipera (…)

Coloana de mașini a pornit ÎNSĂ spre DN 1 (…) prima oprire fiind în fața Aeroportului Băneasa (…) dricul a fost pus în mișcare spre pădurea Băneasa. Cortegiul a tăiat parcarea Complexului “Metro” și s-a înscris pe șoseaua care duce spre Grădina Zoologică (…)

Chiar în fața restaurantului “Popasul Privighetorilor” – la intersecția cu aleea ce duce la Grădina Zoologică – coloana s-a oprit din nou. Cortegiul se intersectase cu CINCI CĂLĂREȚI, veniți de la școala de echitație din apropiere.

Printre caii opriți în apropierea dricului era și Talisman – armăsarul familiei Anghelescu.

Altă coincidență: unul dintre cei CINCI CĂLĂREȚI era soția președintelui Băsescu, Maria, care a privit atentă cum Stana Anghelescu coboară din mașina sa pentru a-l mângâia pe Talisman (…)

După acest episod, cortegiul funerar a trecut încet sub privirile primei doamne.”

N.B. Traseul ce trebuia urmat de cortegiu de la vila din Băneasa a lui Anghelescu către Cimitirul Pipera NU prevedea trecerea prin Pădurea Băneasa!

Familia Anghelescu avându-l în mijloc pe beneficiarul unei sponsorizări generoase făcute de contrabandistul de tigări pentru alegerile prezidențiale din 2004! În acest caz, o mână nepixelată NU a spălat-o pe alta!
Atenție! În lumea mafioților este protejat doar cel care este “onorabil”, cel care își ține gura și NU clămpăne informații peste tot și, mai ales, NU amenință că dă totul în vileag dacă el pică!

Milițianul Anghelescu știa foarte bine cum merg lucrurile în Justiție și cât de ușor poți fi condamnat la ani grei de pușcărie. Chiar el participase la astfel de operațiuni subversive.

Anghelescu a vorbit prea mult și a amenințat că dă totul în vileag dacă i se va face dosar penal. Și cum la sfârșitul anului 2005 i s-a făcut dosar penal și procurorii i-au interzis să părăsească țara pentru 30 de zile… gura NU prea i-a tăcut!

Iar când Anghelescu, precum Marta mai târziu, a ales să vorbească prea mult și să amenințe că face publică “Agenda Roșie” în care sunt trecute toate operațiunile ilegale la care a participat – oameni, firme, mită, conturi, zile, ani –, în loc să accepte “să ia fapta” asupra lui, ca Ianul, a devenit un personaj extrem de periculos pentru cei care au făcut parte din grupul mafiot sau au beneficiat de pe urma contrabandei lui cu țigări.

Procurorul DNA Remus Budai

Informațiile nouă & zece

La cald, când s-a anunțat posibilul suicid, jurnaliștii au obținut de la polițiști diverse informații despre Florian Anghelescu. A existat un martor și s-a găsit pe sfoara folosită ca laț urme de alt ADN decât cel al lui Anghelescu.

Ambele informații – martor și ADN – au fost negate de Marius Iacob, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București de la acea vreme și de procurorul de caz Remus Budai.

Până la urmă ni s-a spus de către procurori că martorul era de fapt menajera casei – cea care l-a găsit cu capul în laț pe Anghelescu – iar unicele urme de ADN ar fi al unui muncitor ce făcuse câteva reparații prin casă. Și gata! S-a pus batista pe țambal în privința acestor două informații.

Adică martorul – menajera – a fost foarte “menajată” de procurori, care au ținut-o departe de presă, iar pe sfoară NU s-au găsit urme de ADN de la soția, fiul și menajera lui Anghelescu. Doar de la Anghelescu și de la misteriosul muncitor!

Apoi pe dosar s-a așternut praful vreme de doi ani, până când procurorul Remus Budai a decis că Anghelescu s-a sinucis, deși NU a lăsat un bilet de adio. Budai ne-a spus că NU e ceva neobișnuit printre sinucigași.
Florian Anghelescu

A unsprezecea informație

Și o ultimă informație: milițianul contrabandist Florian Anghelescu avea pistol cu gloanțe letale. L-a folosit de mai multe ori chiar în curtea vilei sale din Băneasa, dar și la depozitul din Voluntari unde ținea pachetele de țigări netimbrate.

Atunci când dorea să fie convingător, Anghelescu scotea pistolul la vedere: îl punea pe masa de negociere sau, pur și simplu, pe capota mașinii.

Atunci, de ce să folosească pentru sinucidere o sforicică fără săpun, când avea la purtător o armă letală mult mai rapidă și foarte eficientă? Ca să se chinuie, cum ni se spune că ar fi făcut-o Vasile Turcu – un alt sinucigaș inițiat?

Înainte de concluzie, o informație cu tâlc

Există un caz celebru în SUA. Un jurnalist – Gary WEBB – și-a permis să demonstreze:

  • Că magnifica CIA a fost implicată în traficul de droguri pe teritoriul SUA!
  • Că democrata și corecta CIA a adus drogurile din Columbia și a blocat controlul Agenției Antidrog pentru a NU fi depistată rețeaua;
  • Că legala CIA a participat la distribuirea acestor droguri în comunitatea de negri din Los Angeles, iar cu banii obținuți a cumpărat arme de pe piața neagră, pe care le-a dat unei organizații paramilitare ce dorea răsturnarea guvernului din Nicaragua în anii 1990 – 1996.
Marile cotidiene din SUA, Los Angeles Times, Washington Post și New York Times l-au acuzat pe jurnalistul WEBB că publică informații false și s-au întrecut în a prezenta poziția CIA și a Depatamentului de Stat American în această afacere sinistră.

Iar când toată America era focusată pe procesul Clinton–Lewinsky, CIA a dat un comunicat prin care a recunoscut o parte din faptele semnale de Gary WEBB. Directorul CIA și-a cerut scuze public comunității de negri din Los Angeles apoi a demisionat – chipurile din motive… financiare.

Împotriva principiilor democratice pe care le trâmbițează frenetic, jurnalele centrale Los Angeles Times, Washington Post și New York Times NU au acordat spații ample acestei răsturnări de situație.
Gary WEBB
Jurnalistul Gary WEBB a avut o explicație ce arată un mod de operare existent și în România:

“Punctul de vedere guvernamental față de problematică NU vine direct, ci prin Los Angeles Times, The New York Times, The Washington Post (…)

Guvernanții folosesc presa corporatistă gigantică, mai degrabă decât să spună ceva direct (…)

CIA acționează prin intermediul unor reporteri prietenoși în ziare importante, iar la final vor spune că NU ei au ajuns la concluzia respectivă, ci așa după cum scrie The New York Times etc. și NU un purtător de cuvânt al CIA a făcut acele afirmații…”

Finalul poveștii cu CIA? În 10 decembrie 2004, Gary WEBB a fost găsit împușcat în cap cu… două gloanțe. Poliția din Sacramento a considerat că WEBB s-a sinucis cu două glonațe în cap și că deși pare anormal, se mai întâmplă și astfel de sinucideri!

Repet, povestea jurnalistului WEBB s-a petrecut în perioada 1995 – 2004 în SUA!

Din motive de decență NU publicăm fotografiile primare – așa cum a fost Gary WEBB găsit de polițiști -, dar vă asigurăm că imaginile inregistrate de criminaliști spun foarte multe despre asasinat! Am publicat această fotografie care a circulat în media din SUA pentru că emite o afirmație decentă. Voi cum sunteți?

 Concluzie: Anghelescu a fost sinucis!

V-am prezentat povestea-tâlc a lui WEBB pentru a înțelege cât de departe pot merge rețelele mafiote atunci când serviciile secrete sunt implicat fie prin oferirea protecției, fie direct și cum se manipulează opinia publică prin intermediul unor vehicule media cu mare vizibilitate.

Iar în Czaul WEBB vorbim despre SUA – țară democrată, NU de România postdecembristă făcută șvaițer de corupție!

Iată și concluziile:

Anghelescu era un milițian corupt, incapabil de a face vreun sacrificiu pentru vreo persoană.

Anghelescu era tipul de om care se iubește peste măsură, se considera ales care NU are nimic sfânt și NU dă semne de romantism sau de slab de înger. Nici NU avea cum, în lumea foarte dură a contrabandiștilor cu țigări, unde cărțile se făceau, uneori, cu pistolul la cingătoare!

Anghelescu NU era omul care să se sperie ușor și care să NU vrea să folosească tot felul de metode pentru a supraviețui inclusiv de a goni “cu furca” inspectorii Fiscului care doreau să-i calce neinvitați parohia!

Anghelescu turna pe oricine, mințea și înșela precum respira, ofera mită fără să clipească – avea și de unde, pentru că dormea pe un pat plin cu bani negri.

Anghelescu era un contrabandist, un mafiot și un interlop pentru care empatia, respectul față de oameni sau bunul-simț NU erau noțiuni de reflexie și de analiză personală.

Anghelescu era o interfață perfectă pentru păpușari. NU avea profilul clasic de sinucigaș și nici NU reprezenta excepția care confirmă regula.

Anghelescu NU s-a sinucis. A fost ucis!

Anghelescu a fost asasinat pentru a duce cu el în mormânt tot ce știe. Iar pentru că opinia publică NU trebuia să afle adevăratul motiv al asasinării sale și până unde pot duce ițele criminalei afaceri, s-a luat decizia ca procurorul de caz Remus Budai să pună pe Anghelescu ștamplia SINUCIS. End of the Game!

Anghelescu într-o fotografie document

P.S. Mai avem și alte informații – cum ar fi drumul banilor și conturile secrete de pe anumite facuturi -, dar pentru că sunt greu de verificat – încă -, NU le publicăm.

Dar poate că ne va ajută milițianul, pardon, polițistul din fruntea OFICIULUI NATIONAL DE PREVENIRE SI COMBATERE A SPALARII BANILOR, domnul Daniel-Marius Staicu, reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne, al doamnei ministru Carmen Dan – de fapt al domnului condamnat la pușcărie cu suspendare Liviu Dragnea. “Că așa e-n politică!”

– Țineți aproape! Vor urma informații legate de un alt sinucigaș inițiat

ATENȚIE! Site-ul www.secundatv.ro pune la dispoziţia actorilor principali încă în viață spaţiu editorial pentru a-şi susţine cauza. GRATIS!

În acest context puteți citi…

Episodul 4. Sinuciderea lui Anghelescu miroase a “migdale” administrate forțat!

Dar și…

Episodul 3. Moartea lui Florian Anghelescu – o mare enigmă!

Precum și…

Misterul Marta NU se vrea dezvăluit!
115 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv