Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 
Procurorul de caz a anunţat că DNA se autosesizează în cazul lui “Jiji” pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă

Puşcăriaşul George Becali face ce ştie foarte bine: MINTE!

Proprietarul celebrei echipe de fotbal STEAUA, Gigi Becali, a fost chemat luni la Curtea de Apel Bucuresti, la cererea DNA, în dosarul penal al altui mare afacerist de carton, Puiu Popoviciu. Becali a fost citat pentru a fi reaudiat în calitate de martor, el fiind cel care a făcut în 2006 un denunţ pe baza căruia procurorii au demarat ancheta penală. Ei bine, la întrebările procurorilor, în faţa instanţei, Nea “Jiji” a susţinut că nu îşi mai aminteşte ce a scris şi că nu doreşte ca Puiu Popoviciu şi ceilalţi inculpaţi să fie condamnaţi din cauza lui.

(sursa foto fanatik.ro)

Ce poţi să-i ceri unui nemernic de talia lui Gigi Becali

Iată ce a spus Gigi Becali: “Nu mai menţin declaraţia pentru că e mult de atunci. Acea declaraţie am dat-o la rugămintea lui Gabriel Bondoiu. A venit la mine de mai multe ori, pentru că spunea că semnătura şi cuvântul meu au mai multă putere. Vă dau cuvântul meu de onoare în faţa lui Dumnezeu şi a dumneavoastră, ca judecător de curte de apel, că habar nu aveam ce scria el acolo.

Eu doar am semnat.

Nu ştiu nimic care să îi încrimineze pe aceşti oameni. Ce a fost atunci la prima declaraţie sunt câteva fraze pe care nu le mai ţin minte. Erau mai mult la nivel de bârfă. Nu am probe care să susţina ce scriam acolo. Doamnă procuror, v-aţi făcut nişte gânduri să vă ajut în anchetă, dar acesta este adevărul”.

Totuşi, puşcăriaşul eliberat condiţionat Gigi Becali, la întrebările repetate ale procurorului de caz, a arătat că a avut un motiv direct să facă plângerea penală sugerată de Gabriel Bondoiu împotriva lui Puiu Popoviciu: “Nu ştiu al cui era terenul, doar că era administrat de Academia Agricolă. Eu credeam atunci că profesorul Alecu şi Puiu Popoviciu erau în cârdăşie, dar m-am înşelat. Am făcut atunci o ofertă pentru o parte din terenul din Băneasa.”

puiu popoviciu seno
Puiu Popoviciu a dat o ţeapăd e 224 de ha
Becali riscă puşcăria

La finalul şedinţei de judecată, procurorul a anunţat că DNA se autosesizează în cazul lui George Becali pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă, anunţă HOTNWES.

Reamintim că afaceristul de mucava Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată, în decembrie 2012, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, precum şi pentru dare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2000 – 2004, rectorul Ioan Niculae Alecu, beneficiind de sprijinul interesat al lui Popoviciu, în baza unui contract încheiat cu încălcarea prevederilor legale, a făcut posibilă aducerea unui teren de 224 hectare, aparţinând domeniului public al statului, ca aport în natură la capitalul social al SC Băneasa Investments SA, societate controlată de escrocul Puiu Popoviciu.

cornel serban
Fostul şef al DGIPI Cornel Şerban a furat cot la cot cu escrocul Puiu Popoviciu
Escrocii de la Băneasa

Alături de Popoviciu, au mai fost trimiş în judecată fostul şef al DGIPI Cornel Şerban, Ioan Niculae Alecu, rector al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Mihai Ion Florin Luican, fost prefect al municipiului Bucureşti, Gabriel Toader, secretar la Prefectura Bucureşti, Ioan Todiraş, viceprimar al Primariei sectorului 1 Bucureşti, Lizeta Minea, secretar la Primaria sector 1 şi membru al subcomisiei de aplicare a Legii 1/2000 din cadrul institutiei, Gheorghe Petrulian, Ştefan Diaconescu, secretar ştiinţific şi rector la USAMV Bucureşti, Petru Pitcovici, şef Divizie Operaţiuni din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI şi Andrei Mihai Bejinaru.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv