Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 
Cinci dosare penale bulversate de judele Ana-Maria Dascălu. Ca bonus, “Câmpul Tactic” a băgat în malaxorul obstrucționării Justiției și Dosarul Mineriada!

SCHEMĂ! Penalii Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Iliescu, Roman, Măgureanu și Șova au primit un răgaz prin Operațiunea “pensionarea programată”!

Întrebarea fundamentală: Ce jocuri au făcut Kovesi & Lazăr de NU au recuzat-o pe judecătoarea pensionabilă DASCĂLU (foto) în niciunul din cele 5 dosare?
Fără implicarea “băieților deștepți” din “Câmpul Tactic”, adică SRI condus de Coldea, Operațiunea “pensionarea programată” NU ar fi avut sorți de izbândă!
OK, Coldea a demarat și protejat Operațiunea “pensionarea programată”! Dar de ce NU a fost stopată manevra de noul director al SRI, Eduard Hellvig? Are vreo implicare în acest caz de obstrucționare a justiției președintele Iohannis, beneficiarul tuturor informațiilor secrete?!
Ana-Maria DASCĂLU
Din nefericire pentru ideea de Justiție dreaptă, răspunsul la întrebările pertinente generate de Operațiunea “pensionarea programată”este unul singur:
A fost NEVOIE ca judecătoarea DASCĂLU să fie implicată în toate cele CINCI dosare penale SPECIALE și, la semnalul potrivit, să se pensioneze pentru a produce obstrucționarea justiției ÎN FAVOAREA inculpaților Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Șova, Iliescu, Măgureanu, “Cico” Dumitrescu, Roman, Cozma, Sârbu etc!
Pașii care au fost urmați pentru ca Operațiunea “pensionarea programată” să obstrucționeze justiția în CINCI dosare penale de anvergură!
Metoda “pensionarea programată”

SECUNDA a fost prima publicație care a semnalat că pensionarea intempestivă a judecătoarei Ana-Maria Dascălu face parte dintr-o metodă de obstrucționare a actului de justiție. Am numit-o Operațiunea “pensionarea programată“!

Din datele și documentele publice rezultă că operațiunea de salvare a penalilor Dragnea, Tăriceanu, Oprea și Șova precum și a celor implicați în Dosarul Mineriada – Ion Iliescu, Virgil Măgureanu, Petre Roman, “Cico” Dumitrescu etc. – a fost gândită și pusă în practică de “Câmpul Tactic”.
Coldea și Kovesi – vremea binomului SRI-DNA!
Concluziile și întrebările cu răspunsuri incluse de la finalul articolului sunt grăitoare în acest sens!
Operațiunea “pensionarea programată” a funcționat ireproșabil sub ochii procurorului general Augustin Lazăr și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, care NU au semnalat “coincidența DASCĂLU” din dosarele Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Șova și Mineriada și au REFUZAT să RECUZE magistratul pensionar!

Din succesiunea datelor se observă că judecătoarea Ana-Maria Dascălu a fost pionul principal al Operațiunii “pensionarea programată”.
Iată pașii care au fost urmați pentru ca Operațiunea “pensionarea programată” – judele DASCĂLU – să obstrucționeze justiția în CINCI dosare penale de anvergură, pași exemplificați prin cele mai importante momente:
 • 15 septembrie 2015 CSM dă primul AVIZ de amânare a pensionării pentru judecătoarea Ana-Maria Dascălu. Până la – 31.10.2016;
 • 26 ianuarie 2016 – Dascălu primește Dosarul lui Șova – 526/1/2016
 • 15 mai 2016 – Dascălu primește Dosarul lui Oprea – 1929/1/2016
 • 7 iulie 2016 – Dascălu primește Dosarul lui Tăriceanu – 2553/1/2016
 • 14 iulie 2016 – Dascălu primește un nou aviz de prelungire de la CSM. Până la 31 octombrie 2017!
 • 15 iulie 2016 – Dascălu primește Dosarul lui Dragnea – 2628/1/2016
17 ianuarei 2017 – Președintele Iohannis îl demite de la șefia SRI pe generalul Florian Coldea!
 • 31 ianuarie 2017 – începe procesul lui Dragnea – abuz în serviciu;
 • 31 ianurie 2017 – “Noaptea, ca hoții” – Ministrul Iordache vine cu OUG 13 care scoate din penal abuzul în serviciu. Încep protestele de stradă;
 • 14 iunie 2017 – DASCĂLU, Completul 7, PRIMEȘTE Dosarul MINERIADA – 1752/1/2017
 • 15 iunie 2017 – DASCĂLU Solicită RECUZAREA în Dosarul MINERIADA – I se respinge solicitarea!
 • 19 iunie 2017 – DASCĂLU Solicită pentru a doua oară RECUZAREA în Dosarul MINERIADA – Iar i se respinge solicitarea!
Iulia-Cristina Tarcea, președintele ÎCCJ, joacă în tabăra “Câmpului Tactic”
 • 28 iunie 2017 Colegiul de Conducere al ÎCCJ a hotărât ca, începând cu data de 4 septembrie 2017, odată cu reluarea activității după terminarea vacanței judecătorești, doamna judecător DASCĂLU să fie înlocuită din compunerea Completului C2 cu unul din judecătorii promovați la instanța supremă în urma concursului organizat de CSM în perioada ianuarie — 31 mai 2017.
  Această informație NU a fost făcută publică de către ÎCCJ printr-un comunicat de presă așa după cum rezultă din imaginea de mai jos!!!

 • 6 septembrie 2017 – Cade BOMBA! Abia acum, printr-un comunicat de presă emis de ÎCCJ, opinia publică AFLĂ că judecătoarea Ana-Maria DASCĂLU se va pensiona și va fi înlocuită cu alți judecători în dosarele penale în care sunt judecați Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Iliescu & Co și Șova.
OK, Coldea a demarat Operațiunea “pensionarea programată”! Dar de ce NU a fost stopată de noul director al SRI, Eduard Hellvig? Are vreo implicare în acest caz de obstrucționare a justiției președintele Iohannis, beneficiarul tuturor informațiilor secrete?!
“Câmpul Tactic” – 5 dintr-o lovitură!
Așadar, din datele punctate în SCHEMĂ se observă că judecătoarea DASCĂLU, deși depășise anii de pensionare – 65 ani – și era deaj în două “prelungiri” cu AVIZUL CSM, a primit cele mai grele dosare penale din ultimii doi ani.

Tot din desfășurătorul datelor se observă că DASCĂLU, imediat ce a primit Dosarul Mineriada – 14 iunie 2017 – când încă NU solicitase la ÎCCJ și CSM a treia prelungire, a cerut RECUZAREA din acest dosar extrem de delicat.

Culmea, deși era clar pentru toată lumea, inclusiv pentru președintele ÎCCJ Tarcea, că judecătoarea DASCĂLU, în vârstă de 67 de ani, nu poate duce la bun sfârșit până la împlinirea vârstei de 70 de ani Dosarul Mineriada  – de 413 volume, cu 18 inculpați, 1.300 de părți vătămate și aproape 600 de martori -, cele două cereri de RECUZARE – din 15 iunie și 19 iunie 2017 – i-au fost refuzate!!!

De ce oare nu i s-a permis magistratului DASCĂLU, care avea în judecată dosarele Dragnea, Tăriceanu, Oprea și Șova, măcar să nu mai judece și Dosarul Mineriada, deschis în 14 iunie 2017?

Răspunsul la întrebarea de mai sus este în decizia Colegiului de Conducere al ÎCCJ, din care făcea parte și DASCĂLU, care la 9 zile de la a doua respingere de RECUZARE – din data de 28 iunie 2017 – ia decizia ca, începând cu data de 4 septembrie 2017, odată cu reluarea activității după terminarea vacanței judecătorești, doamna judecătoare DASCĂLU să fie înlocuită din compunerea Completului C2 cu unul din judecătorii promovați la instanța supremă în urma concursului organizat de CSM în perioada ianuarie – 31 mai 2017, deoarece urmează să se pensioneze la 31 octombrie 2017!!!

Ana-Maria Dascălu
Hotărârea din 28 iunie de la ÎCCJ prezidată de Tarcea este dovada ce mai puternică în susținerea existenței Operațiunii “pensionarea programată”.
Astfel, prin înlocuirea unui singur magistrat, a judelui DASCĂLU, s-a reușit obstrucționat justiției în CINCI dosare foarte importante: Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Șova și Iliescu-Mineriada!
ACUM putem spune că, dintr-o singură lovitură, “Câmpul Tactic” a pus pe butuci 5 dosare penale extrem de grele și de importante pentru România!
Argumentul suprem în susținerea Operațiunii “pensionarea programată” de obstrucționare a Justiței este chiar un paradox, AS-ul din mână complotiștilor: Două decizii CEDO care au condamnat România pentru faptul că Justiția noastră NU a oferit o dreaptă judecată din cauză că judecătorul care a înlocuit un alt magistrat și-a însușit adnotările și concluziile acestuia.
În consecință, pentru a nu mai pierde procese la CEDO, ÎCCJ a lua decizia ca toți judecătorii care o vor înlocui pe DASCĂLU să își facă propriile lor audieri în cele CINCI dosare penale. Adică, totul începe de la zero – visul oricărui avocat penalist sau inculpat!
Kovesi & Lazăr – ce tandem!
Întrebări cu răspunsuri incluse!

De ce oare șefa DNA Laura Codruța Kovesi, dar și procurorii de caz, NU au semnalat strania repartizare a celor cinci dosare în mapa aceluiași judecător pensionar – Ana-Maria DASCĂLU? De ce procurorii lui Kovesi NU au solicitat recuzarea judelui DASCĂLU?

Pentru că Manevra “pensionarea programată” să înglobeze personaje importante: Dragnea, Tăriceanu, Oprea și Șova!

De ce oare procurorul general Augustin Lazăr, dar și procurorii de caz, NU au semnalat strania repartizare a dosarului Mineriada în mapa aceluiași judecător pensionar – Ana-Maria DASCĂLU? De ce procurorii lui Lazăr NU au solicitat recuzarea judecătoarei DASCĂLU?

Pentru că Manevra “pensionarea programată” să-l înglobeze și pe Ion Iliescu!

Oare nici băieții din “Câmpul Tactic” NU au observat strania reapartizare a celor CINCI spețe și ciudatul refuz al președintelui ÎCCJ, Cristina Tarcea, de a NU aproba recuzarea lui DASCĂLU din Dosarul Mineriada?

“Băieții deștepți” din “Câmpul Tactic” au conceput și protejat Operațiunea “pensionarea programată” !
Din nefericire pentru ideea de Justiție dreaptă, răspunsul general la aceste întrebări pertinente este unul singur:
Era NEVOIE ca pentru succesul Operațiunii “pensionarea programată” judele DASCĂLU să fie implicat în toate cele CINCI dosare SPECIALE și, la semnalul potrivit, să se pensioneze pentru a produce obstrucționarea justiției ÎN FAVOAREA inculpaților de “înaltă valoare”: Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Șova, Iliescu, Măgureanu, “Cico” Dumitrescu, Roman, Cozma, Sârbu etc!
Ion Iliescu
Personajele din Dosarul Mineriada

În Dosarul Mineriada sunt judecaţi la ÎCCJ pentru infracţiuni contra umanităţii următoarele personaje malefice pentru societatea românească:

 • Ion Iliescu – preşedinte CPUN
 • Petre Roman – premier
 • Gelu Voican Voiculescu – viceprim-ministru
 • Virgil Măgureanu – director SRI
 • Mugurel Florescu – procuror general al României
 • Emil “Coco”Dumitrescu – membru CPUN
 • Cazemir Ionescu – vicepreşedinte CPUN
 • Adrian Sârbu – şef de cabinet Petre Roman
 • Miron Cozma – preşedinte Ligii Sindicatului„Valea Jiului”
 • Matei Drella – lider de sindicat
 • Cornel Plăieş Burlec – ministru adjunct la Ministerul Minelor
 • Vasile Dobrinoiu – comandant al Unităţii Militare 0575 Măgurele
 • Alexandru Ghinescu – director IMGB.

“În zilele de 11 şi 12 iunie 1990, autorităţile statului au hotărât să declanşeze un atac violent împotriva manifestanţilor aflaţi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, care militau în principal pentru adoptarea punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara şi îşi exprimau, în mod paşnic, opiniile politice în contradicţie cu cele ale majorităţii care forma puterea politică la acel moment.

În acest atac au fost implicate, în mod nelegal, forţe ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, precum şi peste zece mii de mineri şi alţi muncitori din mai multe zone ale ţării”, se arată în probatoriul administrat de procurorii militari.

Ședința CSM
Informație subsidiară

Ca să înțelegeți întreg mecanismul, vă mai spunem că CSM POATE amâna vârsta de pensionare legală (de 65 de ani la bărbați și 63 de ani la femei) an de an, până la vârsta de 70 de ani, doar dacă judecătorul prezintă trei documente:

 • Avizul de la Colegiul de Conducere – cazul DASCĂLU, de la ÎCCJ;
 • Fișa medicală – din care să rezulte că judecătorul este apt de muncă din punct de vedere fizic și psihic;
 • Motivele prelungirii – în care judecătorul explică tehnic de ce solicită AVIZUL CSM.
193 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv