Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITIC: Guvernul Ciucă a aprobat rectificarea bugetară / CEC primește un împrumut de 1,4 miliarde de lei / S-au tăiat bani de la Transporturi, Agricultură, Economie, Digitalizare / 

Breaking News:
Când te citesc săptămânal peste UN MILION de oameni NU poți fi ignorat

Sorin Ovidiu Vîntu – LEGENDA VIE!

Sorin Ovidu Vîntu se consideră „Banditul Bandiților”.

Nu se alintă, nu exprimă un sofism. SOV spune adevărul despre sine și despre mediul în care trăim de peste 26 de ani.

De multe luni, scrierile sale de pe blog sunt lecturate, fiecare episod în parte, de la 600.000 până la peste UN MILION  de români.

Orice politician are o puternică strângere de inimă când aude că postările lui SOV au câte UN MILION de vizualizări.

Dar de ce îl urmăresc cei un milion de oameni pe Vîntu – Banditul Bandiților? Pentru că “pulimea” îl consideră LEGENDA VIE a ROMÂNIEI contemporane.
vintu sov n am
SOV și mesajul său pentru „pulime”
Vîntu, verbul și subiectele tabu

În scrierile sale, Sorin Ovidu Vîntu nu spune ceva nou sau original – cu excepția poveștilor de nepovestit despre cățeaua lui cu handicap. Vîntu are verbul în propoziție, atacă teme de interes general dar și subiecte tabu – și interpretează EFECTUL unor decizii luate în spatele ușilor închise. Are mister, substrat, adjective și epitete gârlă; are Dunărea pește!

Aparent, SOV prezintă faptele așa cum sunt și arată ce părere au politicienii despre români – “pulimea” –, cine ne fură, de ce și cum spoliază politrucii banul public.

Sorin Ovidu Vîntu pare că expune concluzii pertinente și dă sfaturi: când ciudate – unde să privești un om când vorbești cu el – sau de viață și de moarte – votați o Constituție de Republică Prezidențială în care un afacerist să poată susține un candidat cu câți bani vrea, chiar și cu zeci de miloane de euro! Te-ai prins, “pulime”? Dacă NU, las-o așa cum a picat!

Sorin Ovidu Vîntu este un manipulator grobian. NU este fin pentru că NU și-a dorit asta și Nu pentru că NU are în bagajul său intelectual astfel de… calități.

De ce? Pentru că SOV nu se adresează oamenilor care au o gândire politică sănătoasă, ci frustraților, fricoșilor, invidioșilor, lacomilor, adică acelor români guvernați de emoțiile primare – numiți generic “pulime” – fără supărare, cu prietenie!

Piramida lui Maslow – Oamenii au nevoi care trebuiesc satisfăcute.
SOV nu-i n-am!

SOV pune în practică o tehnică izvorâtă din Piramida lui Maslow. Vîntu a înțeles din propria-i experiență – ușor devoalată în povestirile subiective – că OMUL este guvernat de cinci trepte instinctuale și știe al dracului de bine ce impact au emoțiile primare asupra individului: FRICA, FURIA, URA, LĂCOMIA și INVIDIA.

Sorin Ovidu Vîntu a observat că românul se crede deștept și devine arici când îi spui “ascultă-mă că știu ce vorbesc, schimbă-ți percepția, că altfel rămâi un fraier”.

Și românul rămâne fraier pentru că NU-I convine să recunoscă că are o bârnă în ochi! “Pulime”, te recunoști?!?

Vă întrebați cum a cucerit SOV mințiile unui milion de cititori? Foarte simplu: a recunoscut că e un escroc, că a fost patronul unor politicieni, a arătat că este la fel ca ei pentru că a avut încredere în oameni ce s-au dovedit a fi scursori – din punctul lui de vedere.

Și, cel mai importat, Vîntu NU a pus batista pe țambal, ci a spus că X și Y, pe care “pulimea” îi venerează, sunt bandiți ca și el pentru că au făcut afaceri oneroase cu el, „Banditul Bandiților”.

E dezarmant pentru un observator avizat să vadă unde bate Sorin Ovidiu Vîntu, ce țel are, ce furtună stârnește, ce mai vrea de la viață – EGOISM total.

Și, totuși, românii revin săptămânal pe blogul său pentru a-i citi postările manipulatoare. Este peste PUTINța omului de rând de a înțelege mobilul lui SOV.

Tentația misterului afișat de Vîntu este IREZISTIBILĂ! Adică, vorba lui SOV: românul se scarpină în cur când nu-l manâncă!

Vîntu a trăit printre toți cei care ne-au condus în ultimii 26 de ani. Le-a simțit respirația împuțită de VARANI și duhoarea de LICHELE.

Pe unii i-a plămădit din hazna, pe alții i-a preluat din mers, de toți s-a folosit pentru a obține ce și-a dorit și a făcut tot ce a putut pentru a primi în dar cireașa de pe tort: un PREȘEDINTE lacheu personal.

NU i-a reușit, dar asta este o altă poveste din seria poveștilor ce trebuie povestite.

sorin ovidiu vantu, masina, politie
Vîntu a ratat Palatul, nu și calvarul…
“Banditul Bandiților” a vrut pentru că a putut

Sorin Ovidu Vîntu este „Banditul Bandiților”, cel care a jefuit sute de mii de români, a devalizat cele mai mari companii de stat, a pus mâna pe bogății subterane de miliarde de euro. NU a fost singurul, dar a fost cel mai vizibil. A fost Gotti de România!

Voiculescu, Patriciu, Cataramă, Urdăreanu, Umbrărescu, Adamescu, NIRO, Țiriac, Petrache, Popoviciu, Finiș, Ghiță, Vîntu fac parte din aceeași mulțime de afaceriști BANDIȚI.

Dar SOV se detașează de ei printr-o singură „calitate”: Vântu NU a fost întors cu cheia de nimeni. A întors el cu cheița nenumărați politiceni, guvernanți și șefi ai serviciilor secrete.

Care dintre voi NU ați vrea să-i întoarceți pe miniștri, sau pe alții, cu cheia?
Care dintre voi NU ați dori să aveți banii lui SOV?
Care dintre voi nu ați sperat să fiți la PUTERE pentru a conduce și a nu fi condus?
Care dintre voi NU ați vrut ca măcar o zi să le dați ordine lui Coldea și parlamentarilor ticăloși?
Care dintre voi NU este FURIOS pe guvernanți?
Care dintre voi NU-I urăște pe cei ce v-au furat 26 de ani din viață?

Ei, bine, Sorin Ovidu Vîntu a întors nenumărați miniștrii cu cheia, are sacii cu bani, a fost la putere, i-a dat ordine șefului SRI, i-a pus pe parlamentari să voteze cum vrea el, îi urăște visceral pe cei care i-au frânt aripile.

Acum, Sorin Ovidu Vîntu este privit de peste UN MILION de oameni ca o LEGENDĂ VIE.
SOV a vrut pentru că a putut! Milioanele de “pulime”, NU!
1 vintu sov la revedere
Dacă vrea, Vîntu poate să spargă buboiul corupției
Acceptarea faptelor
Știu că Sorin Ovidu Vîntu “se destăinuie” procurorilor doar atunci când are ceva de câștigat – vezi cazul Rudel Obreja sau Bogdan Olteanu.
Dar sper ca într-o bună dimineață, ca jurnalist, voi putea să citesc pe blogul lui SOV lista cu personajele politice care, de Sărbătorile Pascale, treceau pragul biroului său de pe Cheiul Dâmboviței pentru un salut tovărășesc și plecau mai bogați cu 20.000 de euro.
Dorința mea nu-i generată de FRICĂ, FURIE, URĂ, SIGURANȚĂ sau INVIDIE. Este nevoia de actualizare – ACCEPTAREA FAPTELOR!

P.S. Pentru cei care vor să citească ce publică LEGENDA VIE îi invit să dea click…

pag 1 Vintu blog
Blogul lui SOV și postările sale de “milioane”
7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv