Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, vine în vizită oficială în România /

Breaking News:
Laura Georgescu, fosta soţie a lui Condrea, trece la DEZVĂLUIRI: Denunţuri, filaje şi nume

UPDATE VIDEO! Declarațiile incredibile ale ex-soției lui Condrea. Lista corupției SRI, SIE, DGIPI și parlamentari este într-un seif

În această dimineață, la ieșirea din Tribunalul București unde s-a prezentat într-un proces privind custodia copilului pe care îl are cu Dan Condrea, Laura Georgescu, fosta soţie a patronului Hexi Pharma, a făcut o serie de dezvăluri. Ea a afirmat că Dan Condrea avea legătură cu serviciile secrete. Laura Georgescu s-a referit direct la SRI, SIE, DGIPI și CIA și la filajele la care a fost supusă ea, oferind diverse nume din aceste Servicii.

Laura Gerogescu Condrea declaratii 1
Laura Gerogescu, fostă Condrea, declaratii incredibile. Preluare B1TV

Fosta soție a declarat la ieşirea din sediul instanţei că a depus pe masa judecătorilor mai multe documente din care, spune ea, reiese că Dan Condrea a fost filat. Dan Condrea era ofiţer SIE. Laura Georgescu susține că a fost amenințată să-și țină gura. Ex-soția este convinsă că Dan Condrea nu s-a sinucis.

Laura Georgescu a declarat că încă din 14 septembrie 2015 a sesizat autorităţile cu privire la dezinfectanţii diluaţi din spitale. Apoi i-a oferit lui Tolontan toate datele.

Laura Georgescu afirmă că are documente despre afacerile ilegale ale lui Condrea, despre liste cu şpăgi oferite unor oameni din partide, unor parlamentari din Comisia de Sănătate, şi despre protecţia din partea serviciilor.

Georgescu susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, ea precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

“Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisia de Sănătate din Camera Deputaților”, a spus femeia, precizând că Flori Dinu, directorul general al firmei Hexi Pharma, știe detalii.

UPDATE: Iată declarațiile complete ale Laurei Georgescu:

“Laura Georgescu le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la cununia civilă cu Dan Condrea din anul 1999, în care susține că apar un colonel de la serviciul secret al MAI și alți reprezentanți din serviciile de informații.

Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian – Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj. Erau prezenți în calitate de invitați și ai fostului soț și ai rudelor mele, erau parte dintre ei prieteni din SRI. Prietenii mei cam sunt în SRI. De exemplu, Irina Buleandră Cristea, Lupu Claudiu, ofițer SRI. Acesta era mediul în care mă învârteam. De dinainte de Revoluție erau în anturajul familiei mele, alături de familia Gheorghe Petricu, care erau la dreapta cuplului Ceaușescu. Am venit să dezmint în fața doamnei judecător informația că Dan Alexandru Condrea nu ar fi fost filat. Dan Alexandru Condrea a fost filat în permanență, cum și eu am fost filată în permanență, de când m-am născut și până în prezent. (…) Părinții mei, prin prietenii lor, erau indirect în anturajul familiei Ceaușescu și atunci eram filați foarte strâns. Tatăl meu era ofițer militar, eram monitorizați foarte atent”.

Laura Georgescu mai susține că are documente despre afacerile lui Dan Condrea, despre liste cu “atenții” oferite unor oameni din partide, parlamentari, medici, dovezi pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

Ea spune că documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, când acesta era plecat din ţară.

Fosta nevastă a lui Condrea a dezvăluit că, pe 14 septembrie 2015, a depus la Judecătoria Sectorului 1 un denunț penal în legătură cu dezinfectanții diluați, după care i-a trimis jurnalistului Cătălin Tolontan un document scanat.

Femeia nu crede că Dan Condrea s-a sinucis: “Sigur nu. Pentru că el a fost tot timpul partea activă, luptătorul din familie și un om care este atât de activ nu își direcționează agresivitatea către propria persoană. Dacă îl speria presiunea nu mai înființa 10 firme. Ipoteza asta este halucinantă că nu mai suporta presiunea”.

Ea a mai spus că Dan Condrea era vitezoman.

Pe de altă parte, ea spune că dacă acesta nu divorța de ea, ar fi trăit acum.

Întrebată dacă este sigură că a fost filată în prezent, ea a răspuns ” întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze. Doar în ultimele două luni, de când cu aceea lege, nu au mai putut să-l fileze”.

De asemenea, ea a dezvăluit că firma Hexi Pharma beneficia de protecție din partea Comisiei de sănătate din Camera Deputaților.

Laura Georgescu s-a prezentat miercuri la Tribunalul București pentru a cere instituirea de urgenţă a unui ordin judecătoresc pentru protecţia copilului pe care îl are cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

340 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv