Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITIC: Guvernul Ciucă a aprobat rectificarea bugetară / CEC primește un împrumut de 1,4 miliarde de lei / S-au tăiat bani de la Transporturi, Agricultură, Economie, Digitalizare / 

Breaking News:

EXCLUSIVITATE! AUDIT TAROM sau unde se prăpădesc banii românilor „într-o veselie”!

Vă oferim astăzi în EXCLUSIVITATE un AUDIT INTERN TAROM având ca TEMĂ „Evaluarea eficienței activității agențiilor interne, externe, precum și a agenției TAROM TOURS”.

AUDITUL INTERN supervizat de  Mădălina Mezei a fost ținut „la secret” de ochii opinei publice și a angajațiilor TAROM! Toți miniștrii Transporturilor din 2019 și până în prezent au știut și nu au luat nicio măsură constructivă!

Mădălina Mezei

AUDITUL a analizat perioada 2016 – 2018 și a fost  realizat de Sanda Lovinescu, Ștefania Bazgă, Monica Huștiuc și Cristinel Pruteanu; a fost supervizat de Lucian Lazăr și avizat în final de directorul general TAROM din 2019,  Mădălina Mezei.

Le garantăm celor interesați de acest AUDIT INTERN TAROM – președinte, miniștrii, lideri de partid, angajați TAROM sau contribuabili – că le vom publica comentariile și informațiile legate de activitatea TAROM.

De ce vom publica GRATUIT aceste puncte de vedere/informații? Pentru că această companie de stat care se află în subordinea Ministerului Transporturilor funcționează și cu „BANI PUBLICI”.

Iată AUDITUL INTERN TAROM, în format PDF:

Prima Parte:

Download (PDF, 13.87MB)

A doua Parte:

Download (PDF, 14.78MB)

A treia Parte:

Download (PDF, 15.28MB)

A patra Parte:

Download (PDF, 5.72MB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv