Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

PARLAMENT: Revenirea la majorarea cu 40% pensiilor, marți la vot în plenul reunit / 

Breaking News:
 

Nicolicea în locul lui Gherghe la Primăria Severinului

Pe la începutul anului 2014, primarul Severinului, Constantin Gherghe zis și “Costică Fifty-Fifty”, a fost prins la “fetițe” sub 18 ani.

gherghe
Elena Udrea stropșită la pieptul de “Costică Fifty-Fifty”

Rețeaua aparținea lui Dănuț Mârț, și el zis om de afaceri. Numitul “Costică Fifty-Fifty” a  jurat în fața “pretenului” de la Poliția Mehedinți că nu a mâncat usturoi fraged, că nu-i place leurda juvenilă. Aiurea! Edilul Gherghe puțea de la o… poștă.

După ce a trădat-o pe Elena Udrea, “Costică Fifty-Fifty” s-a orientat către Gabriel Oprea-UNPR zis și el “Interesul Național” – mamă ce de râși, pardon ziși e pe aici prin fauna asta autohtonă – în perioada de transfer politic instaurat de Dragnea.

Dar, ce să vezi, Gabriel Oprea-UNPR l-a prins pe primarul Gherghe cu cioara vopsită, iar pardon, cu o domnișoară platinată prin Occident, alta decât “bombonica” din Certificatul de Căsătorie. Or’ acest fapt contravine Interesului Național. Nu, nu platinata, ci faptul că expediția nu a avut loc pe meleagurile noastre și, astfel, valuta forte a ieșit din țară.

Drept pentru care, Gabriel Oprea-UNPR are un cui, de fapt, un bolț ruginit de cale ferată împotriva lui Constantin Gherghe sau “Costică Fifty-Fifty”, cum doriți. Efectul!?!  Gabriel Oprea nu-l mai vrea pe “Costică Fifty-Fifty” candidat UNPR la primăria Severinului în 2016. De aceea se pregătește în taberele UNPR, actualul viceprimar al orașului de pe Dunăre, “micuțul” neamului Nicolicea: Liviu Gabriel!!!

46 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv