Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Tripleta răului vânătoresc: Ovidiu Ionescu, I.V. Abrudan și Vasile Boronia

Trei „bărbaţi”, unul mai doctor decât altul, s-au unit pentru a ucide în voie animalele sălbatice. Iar pentru că ciobanii îi încurcau, au decis să croiască o lege care să interzică pășunatul și numărul de câini. Ei se numesc, în ordinea “șmecheriei”, prof. dr. ing. Ovidiu Ionescu – prorector, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan – rector, ambii la Universitatea Transilvania din Brașov – și “paravanul” Vasile Boronia.

Ovidiu Ionescu 2
Ovidiu Ionescu, un “jmecher” printre vânători

Cu un CV de invidiat – e drept, doctoratul în silvicultură și l-a luat după 10 ani de “suferință” în țărâna țării -, Ovidiu Ionescu a fost pe rând director al ICAS, secretar de stat în Guvernul Năstase, prodecan al Facultății de Silvicultură de la Universitatea Transilvania, actual consilierul președintelui Comisiei de Agricultură, Nini Săpunaru.

Cei care ne-au transmis informațiile supun că doctorul Ionescu raportează an de an cifre false, mai mici, privind efectivul de urși bruni și capre negre, pentru a acoperi partidele de vânătoare clandestine de pe domeniul deținut de AVPS Diana din județul Argeș sau Abies Hunting. Ca președinte al AVPS Brașov, Ionescu aranjează sub paravanul universitar-cercetător, de 20 de ani, fenomenul vânătorii în România.

Încrengătura vânătorească are o ramură condusă de Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universității Transilvania – pus în scaun de Ionescu grație legăturilor acestuia cu Adrian Năstase. Lângă Abrudan pășește falnic conferențiarul Adam Crăciunescu, șeful ROMSILVA, cel timis în judecată în ianuarie anul acesta de DNA, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Cei doi universitari sifonează bani grei din proiecte de cercetare pe fonduri europene. Cel mai recent șmen a fost proiectul COREHABS, un proiect de peste 1 milion de euro. Tripleta este completată de Vasile Boronia – președintele Fundației Carpați, fundație parteneră în multe așa-zise proiecte privind fauna, flora și mediul. Fundația Carpați este paravanul tripletei Ionescu-Abrudan-Boronia pentru deturnări de fonduri de care nu era străin nici fostul președinte a CCI, pușcăriașul M. Vlasov. Mai mult, Ovidiu Ionescu este un împătimit vânător la fel ca prietenii săi Nini Sapunaru (președintele Comisiei de Agricultură în care O. Ionescu e coordonator pe vânătoare) și Marian Oprișan. Baronul Oprișan deține aproape de localitatea Vidra din Vrancea o locație, o bază de vânătoare unde se aduce captura și se extrag trofee, clandestin.

CV Ovidiu Ionescu – foarte interesant

Download (PDF, 144KB)

Iată cum Ionescu și Boronia încearcă să acuze câinii ciobanilor de activități specifice celor maidanezi. Boronia intervine pe la minutul 12, iar Ionescu începe dizertația pe la minutul 19. 

 

801 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv