Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Din 15 mai se elimină mască în exterior și carantina de noaptea / Agenţii comerciali revin la programul liber /   

Breaking News:

5 oferte pentru încă 13,5 km din Autostrada Transilvania (sectorul Nușfalău-Suplacu de Barcău)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte pentru proiectarea și construirea a încă 13,5 km din Autostrada Transilvania: Subsecțiunea 3B5 Nușfalău-Suplacu de Barcău, cuprinsă între km 66+500 – km 80.

Au depus oferte:

  1. Asocierea SA&PE CONSTRUCT – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE

2. Asocierea Construcții Erbașu – Vahostav S.K. A.S.

3. Strabag

4. Sinohydro Corporation Limited

5. Nurol Inșaat Ve Ticaret A.Ş.

Contractul are o perioada de proiectare de 6 luni și o perioada de execuție de 18 luni.

Valoarea estimată a contractului este de peste 395,7 milioane de lei, fără TVA.

Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.   

Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730,5 milioane de lei,  fără TVA, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare și a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.

Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 – 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv