Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Andrei Caramitru îi arată pisica lui Orban: Știm schema “Retrocedarea 2

Andrei Caramitru (USR) îl avertizează pe premierul Ludovic Orban că va dezvălui numele celor care se află în spatele unui “grup de reflecție” care își dorește sa dea un mare tun, pe principiul că nu mai sunt bani la buget și trebuie obținutți urgent. 

Iată ce mesaj i-a transmis Andrei Caramitru lui Ludovic Orban, joi, pe Facebook:

”PSD vrea sa îl dea jos pe Florin Cîțu pentru ca el chiar vrea sa facă treaba. Zilele următoare va fi balamuc in parlament – vine cu toți sefii din minister și ANAF sa explice nenorocirile PSD-ului. Bun asta. Bravo lui.

Unde e mai rău e alta informatie primită pe surse. Înțeleg ca exista un “grup de reflecție” care își dorește sa dea un mare tun. Sa zică – domne nu sunt bani la buget. Așa ca trebuie sa vindem ceva. Repede. Terenurile și proprietățile RAPPS, parte din ce are Romsilva, alte terenuri și clădiri deținute de stat. Însă printr-o schema opacă prin care unii pot cumpara pentru un chilipir active foarte valoroase. Un fel de schema “Retrocedarea 2”.

Hmm. Sper sa nu se întâmple pentru că știm deja schema avuta in vedere. Știm și numele din spate – nu le dau încă pentru ca încă nu s-a întâmplat nimic. Sper ca primul ministru sa oprească așa ceva. Monitorizăm”.

55 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv