Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Axis achiziţionează Citilog, lider pe piaţa monitorizării video inteligente a traficului rutier

Axis Communications îşi consolidează portofoliul de produse şi servicii dedicate industriei de transport, prin achiziţionarea Citilog, companie specializată în monitorizarea video inteligentă, în timp real, a traficului, cu scopul de a creşte nivelul de securitate şi protecţie.

Ray Mauritsson
Ray Mauritsson

Citilog este o companie privată cu 30 de angajaţi, cu sediul central în Paris, Franţa, şi birouri regionale în USA, Hong Kong şi Spania. Compania dezvoltă şi comercializează instrumente software de analiză video şi senzori dedicaţi monitorizării sectorului de transport.

Soluţiile permit înregistrarea şi analiza accidentelor, a datelor de trafic şi controlul intersecţiilor. Produsele companiei îmbunătăţesc siguranţa pasagerilor şi conducătorilor auto, reduc riscurile şi ajută la fluidizarea traficului. Axis şi Citilog lucrează împreună de câțiva ani, atât pe partea de dezvoltare de produse, cât şi promovare, pentru a oferi clienţilor soluţii integrate.

Citilog

“Produsele Citilog sunt binecunoscute în industria de transport şi completează cu succes soluţiile Axis de supraveghere. Angajamentul Citilog de a dezvolta produse inovative, de calitate şi uşor de folosit este în concordanţă cu viziunea Axis – oferirea de soluţii competitive ce aduc plus-valoare clienţilor. Suntem bucuroşi că putem oferi atât canalului nostru de parteneri, cât şi utilizatorilor finali un instrument de analiză de ultimă generaţie”, a declarat Ray Mauritsson, CEO Axis Communications.

Fluidizarea traficului şi creşterea siguranţei

Sistemul de analiză video al traficului, împreună cu produsele de supraveghere, sunt folosite pentru a identifica rapid accidentele rutiere şi pentru a calcula rute alternative. De asemenea, Citilog a dezvoltat soluţii de analiză a traficului şi de optimizare a semafoarelor şi intersecţiilor.

Produsele companiei sunt folosite la nivel mondial pentru monitorizarea drumurilor, tuneluri, podurilor sau traficului urban. Alarmele oferite de sistemele Citilog ajută operatorii să fie mai eficienţi şi prompţi în luarea deciziilor.

Citilog este lider global în dezvoltarea de sisteme şi soluţii de monitorizare a transporturilor. Compania oferă soluţii inteligente de analiză cu rolul de a creşte securitatea oamenilor la nivel mondial. Sistemele Citilog Automatic Incident Detector protejează participanţii la trafic de-a lungul a sute de tuneluri şi poduri, Citilog fiind prima companie din lume ce a introdus sistemul AID.

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri din lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia, fiind listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv