Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Barna propune ca magazinele să fie rezervate la prima oră pensionarilor

Liderul USR, Dan Barna, a lansat o propunere Guvernului Orban, astfel încât magazinele să aloce primele două ore din zi servirii exclusiv a persoanelor de peste 65 de ani.
 

“Este esențial să ne concentrăm atenția asupra celor mai vulnerabili dintre noi. Experții în sănătate publică ne-au spus în repetate rânduri că în această categorie intră în primul rând părinții și bunicii noștri. De aceea am trimis mai devreme către premier și către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență sugestia impunerii unei reglementări care să prevadă că magazinele vor avea prima oră sau primele două ore din zi rezervate exclusiv persoanelor peste 65 de ani”, a scris, luni, Barna pe Facebook.

Liderul USR susține că este măsură simplă, care nu presupune niciun cost suplimentar și care a fost deja implementată în state care au început mai devreme lupta cu pandemia.
56 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv