Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DIICOT a clasat dosarul 10 August, la 2 ani de la violențele jandarmilor / Cazan, Cucoș, Sindile scapă de urmărirea penală / POLITICĂ: Miercuri se încheie sesiunea parlamentară extraordinară / Legea privind carantinarea și izolarea va fi votată de Senat / Comisia juridică a încheiat marți noapte dezbaterile / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, a anunțat Iohannis /     

 

Breaking News:
 

Bugetul Rabla pentru electrocasnice s-a epuizat în 12 ore, grație televizoarelor

Bugetul Programului Rabla 2019 pentru electrocasnice, de 40 de milioane de lei, a fost epuizat în 12 ore de la lansare, grație televizoarelor, care au fost incluse în ediția din acest an, după ce în 2018 nu figurau în oferta Ministerului Mediului, motiv pentru care programul a durat câteva luni.

Acum, de vineri până sâmbătă au fost consumate peste 120.000 de vouchere. 

„În aproximativ 12 ore, am reușit să închidem această primă parte a proiectului, în sensul că peste 120.000 de vouchere au fost consumate, echivalentul a 40 de milioane. Începând de aseară, timp de 15 zile, românii care s-au înscris în program trebuie să meargă la retailer să-și aleagă produsele și să folosească voucherul astfel încât să poată să beneficieze de eco-bonusurile acordate, între 200 și 400 de lei”, a informat, sâmbătă, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Programul va putea fi relansat după rectificarea bugetară din vară.

„Când vom încheia cele 15 zile (…) și când rămâne o sumă de reportat, vom redeschide sesiunea și, în funcție de un nou buget la rectificare, al Administrației Fondului de Mediu, ne gândim să relansăm ediția printr-o suplimentare de fonduri. Dorința noastră este să lansăm și pentru instituții publice acest program (…) următorul pas să fie, pe urmă, persoanele juridice”, a precizat ministrul Mediului.
19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv