Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Cîţu se laudă: Sunt încasări record la buget prin conformarea voluntară

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat joi, la finalul şedinţei de guvern, că gradul de conformare a românilor în ce priveşte plata taxelor şi impozitelor a crescut pentru prima dată în ultimii doi ani.

Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor, și premierul Florin Cîțu, fost ministru al Finanțelor

Florin Cîțu a apreciat că acest lucru se datorează predictibilităţii în politica fiscală.

„Avem cea mai bună strategie până acum, pentru că conformarea voluntară a crescut pentru prima oară în aceşti doi ani. Nu pot să vă dau cifrele pentru luna aprilie, dar vă spun că sunt încasări record la bugetul de stat prin conformare voluntară. Nu am crescut taxele în aceşti ani, din contră, am avut şi unele facilităţi. Nu am introdus taxe noi şi totuşi, atunci când ai predictibilitate – pentru că asta era cheia, le-am promis românilor, antreprenorilor că nu modificăm taxele -, ne-am ţinut de cuvânt anul trecut, ne ţinem de cuvânt anul acesta şi cei care contribuie îşi plătesc taxele. Deci, avem conformarea voluntară – asta este important. Vedem o creştere a gradului de conformare voluntară”, a spus premierul.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv