Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Transportatorii amenință cu blocarea drumurilor, revoltați de modificările „toxice” propuse de Câciu la Codul fiscal / JUSTIȚIE: CCR a preschimbat din 21 septembrie pentru 13 iulie data dezbaterii contestației USR pe Legea protecției avertizorilor de integritate / ANM: Codul Portocaliu și Galben de furtuni, restrâns la sudul țării /

Breaking News:

Cîțu: Sunt două OUG în avizare, pentru prețurile RCA și situația City Insurance

Guvernul pregătește două Ordonanțe de Urgență (OUG): una pentru eventualitatea falimentului City Insurance, liderul pieței RCA, astfel încât cei peste 3 milioane de clienți să fie protejați, iar cealaltă pentru prețurile RCA.

„Sunt două Ordonanțe de urgență în avizare. Am discutat și astăzi cu Consiliul Concurenței, ar trebui să fie pe masa Guvernului săptămâna viitoare. O Ordonanță se referă la prețurile asigurărilor RCA, iar alta la situația City insurance, daca se ajunge acolo pentru a asigura că nu se ajunge ca oamenii să aibă un claim și să nu poată fi plătit, deci ne asigurăm că se vor putea plăti banii de la Fondul de Garantare”, a declarat miercuri Florin Cîțu, la finalul ședinței Guvernului.

Întrebat ce stipulează mai exact OUG privind prețurile RCA, premierul a spus că nu a văzut încă proiectul, care ar fi în avizare la Consiliul Cocnurenței.
 
Despre cea de-a doua ordonanță, premierul a spus că aceasta vizează măsuri ca „dacă se întâmplă ceva, toți clienții să fie protejați.”
 
Prețurile RCA au crescut masiv la unii asigurători, pe fondul posibilului faliment al City Insurance.
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv