Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Cîțu: Sunt două OUG în avizare, pentru prețurile RCA și situația City Insurance

Guvernul pregătește două Ordonanțe de Urgență (OUG): una pentru eventualitatea falimentului City Insurance, liderul pieței RCA, astfel încât cei peste 3 milioane de clienți să fie protejați, iar cealaltă pentru prețurile RCA.

„Sunt două Ordonanțe de urgență în avizare. Am discutat și astăzi cu Consiliul Concurenței, ar trebui să fie pe masa Guvernului săptămâna viitoare. O Ordonanță se referă la prețurile asigurărilor RCA, iar alta la situația City insurance, daca se ajunge acolo pentru a asigura că nu se ajunge ca oamenii să aibă un claim și să nu poată fi plătit, deci ne asigurăm că se vor putea plăti banii de la Fondul de Garantare”, a declarat miercuri Florin Cîțu, la finalul ședinței Guvernului.

Întrebat ce stipulează mai exact OUG privind prețurile RCA, premierul a spus că nu a văzut încă proiectul, care ar fi în avizare la Consiliul Cocnurenței.
 
Despre cea de-a doua ordonanță, premierul a spus că aceasta vizează măsuri ca „dacă se întâmplă ceva, toți clienții să fie protejați.”
 
Prețurile RCA au crescut masiv la unii asigurători, pe fondul posibilului faliment al City Insurance.
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv