Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 
Leul a pierdut teren masiv în faţa celor mai importante valute

Criza politică aruncă ţara în haos economic

Cum era de aşteptat, criza politică în care a intrat România, după ce premierul Victor Ponta şi-a anunţat demisia, a afectat deja leul românesc.

sursa foto: ziuaconstanta.ro
sursa foto: ziuaconstanta.ro

Moneda naţională a pierdut teren semnificativ în raport cu cele mai multe monede străine la cursul anunţat în timpul zilei de miercuri.

Astfel, leul românesc a pierdut aproape un ban şi jumătate faţă de euro, aproape trei bani şi jumătate faţă de dolarul american, peste doi bani şi jumătate faţă de francul elveţian şi cinci bani şi jumătate faţă de lira sterlină.

S-a ajuns ca un euro să fie cotat la 4,4462 lei, un dolar american să fie cotat la 4,0711 lei, un franc elveţian să fie cotat la 4,1098 lei, iar o liră sterlină să depăşească pragul de 6,27 lei.

Iar specialiştii atrag atenţia că este doar începutul, pentru România anunţându-se luni de căutări, perioadă de timp care va afecta în mod direct moneda naţională şi în mod indirect pe toţi cei care au credite în monedă străină.

Iar lanţul poate merge şi mai departe dacă ne gândim că autorităţile se împrumută numai în monedă străină.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv