Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Dăncilă recunoaște că va modifica OUG 114: Nimic nu e perfect, totul e perfectibil

După luni întregi de negare, premierul Viorica Dăncilă acceptă, în sfârșit, că OUG 114/2018 adoptată în prag de revelion trebuie să fie modificată, riticile curgând gârlă, inclusiv de la Bruxelles, care a declanșat procedura de infringement.

„Săptămâna aceasta, tot ce avem de modificat sau ce va rămâne nemodificat, le vom avea în vedere și vom avea o discuție în coaliție”, a spus Dăncilă luni, după ședința BPN a PSD.

Liderul PSD Liviu dragnea a anunțat încă de sâmbătă că va fi adoptată o nouă ordonanță de urgență, după ce vor fi găsite soluții acceptate de toate părțile din domeniile bancar, energie și operatorii de telefonie mobilă. 

”Am avut în ultima perioadă întâlniri pe domeniul bancar și lucrurile au avansat către o soluție acceptată de ambele părți, în condițiile în care nu renunțăm la obiectivele noastre care au generat ordonanța 114. Mă refer la aceste domenii. Ne interesează ca sistemul bancar să investească mai mult în economia românească, să sprijine dezvoltarea economică și o pot face și pentru asta împreună am gândit un mecanism de stimulare a acestui lucru”, a declarat Dragnea. 

81 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv