Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Amânări pe bandă la CCR, până pe 13 ianuarie 2021 /  Pronunțarea pentru terenul de la Romexpo, majorarea salariilor profesorilor și a pensiilor, la anul / 

Breaking News:
 

DOCUMENT: OUG 24/2020 privind reorganizarea ANAF, publicată în MO

Ordonanța de Urgență (OUG) nr. 24/2020 privind reorganizarea ANAF, adoptată de Guvernul Orban în 4 februarie, înainte de moțiunea de cenzură, a fost publicată în Monitorul Oficial, miercuri, după 8 zile. 

Actul normativ prevede reducerea numărului de vicepreședinți de la 4 la 3 și eliminarea funcțiilor de inspector general și adjunct și șef la antifraudă. Aceștia din urmă vor continua să lucreze în instituție, cu salariile la nivelul celor primite în prezent.

Se menține prevederea din 2013 (Hotărârea 520/2013) potrivit căreia personalul Direcției antifraudă poartă, după caz, armament.

Organizarea, modul de funcționare, numărul de posturi al ANAF, inclusiv cele aferente structurii antifraudă se reglementează în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a OUG 24/2020.

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a declarat, la finalul ședinței Guvernului din 4 februarie, că va fi redus masiv numărul posturilor. „Vorbim despre reducerea structurii de personal a acestei instituţii cu peste 2.000 de posturi; de asemenea, eliminarea a 35 de posturi de conducere, iar din patru vicepreşedinţi rămân trei”, a precizat el.

De la data intrării în vigoare a ordonanței, se abrogă HG 677/2013 privind Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcției publice specifice de inspector antifraudă în cadrul ANAF.

Ordonanța de urgență nr. 24/2020 privind unele măsuri pentru îmbunătățirea și reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv