Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

După Tăriceanu, și Kelemen Hunor anunță că “ordonanța lăcomiei” va fi modificată

La o zi după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că sunt discuții privind modificarea “ordonanței lăcomiei” OUG 114/2018 adoptată înaite de revelion, președintele UDMR a declarat joi același lucru.

“Ordonanța 114 trebuie amendată, nu poate rămâne așa nici în ceea ce privește pilonul II de pensii. dacă mergem pe actuala variantă de capitalizare a fondurilor care gestionează pilonul II, probabil că în martie vom avea o surpriza mare și unele companii se vor retrage de pe piața românească. Trebuie avute discuții și privind prevederile pe energie și inclusiv pentru sectorul bancar și văzut dacă este bine ca această ordonanță să rămână așa. Noi vom aduce amendamente și după adoptarea bugetului vom avea discuții cu guvernanții”, a declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a arătat că mai multe sectoare sunt afectate de prevederile OUG 114, iar parlamentarii Uniunii au atras atenția încă de la sfârșitul anului trecut asupra acestui lucru.

24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv