Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Senatul discută acordarea pensiilor de urmaș pentru copiii cadrelor medicale care mor de coronavirus / POLITICĂ: Proiect de acordare a tichetelor de masă în perioada șomajului tehnic / CORONAVIRUS: 344 de cazuri noi, 4.761 în total / Numărul deceselor: 209 / 

Breaking News:
 

După Tăriceanu, și Kelemen Hunor anunță că “ordonanța lăcomiei” va fi modificată

La o zi după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că sunt discuții privind modificarea “ordonanței lăcomiei” OUG 114/2018 adoptată înaite de revelion, președintele UDMR a declarat joi același lucru.

“Ordonanța 114 trebuie amendată, nu poate rămâne așa nici în ceea ce privește pilonul II de pensii. dacă mergem pe actuala variantă de capitalizare a fondurilor care gestionează pilonul II, probabil că în martie vom avea o surpriza mare și unele companii se vor retrage de pe piața românească. Trebuie avute discuții și privind prevederile pe energie și inclusiv pentru sectorul bancar și văzut dacă este bine ca această ordonanță să rămână așa. Noi vom aduce amendamente și după adoptarea bugetului vom avea discuții cu guvernanții”, a declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a arătat că mai multe sectoare sunt afectate de prevederile OUG 114, iar parlamentarii Uniunii au atras atenția încă de la sfârșitul anului trecut asupra acestui lucru.

24 Shares