Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Firea a pierdut definitiv în instanță înfiinţarea celor 22 de Companii Municipale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut definitiv la Curtea de Apel procesul privind înfiinţarea a celor 22 de companii municipale.

Instanța decisese încă din 22 noiembrie 2018 că hotărârile CGMB de înființare a companiilor au fost adoptate ilegal, cu jumătate simplă din voturi, în loc de două treimi, așa cum prevede Legea nr 215/2001 privind administrația publică locală.

În prezent, Firea a epuizat toate căile de atac în instanță, astfel că le cere consilierilor generali un nou vot pentru ca aceste companii municipale să fie înființate legal. Însă îi trebuie votul a două treimi din CGMB, iar o parte din consilierii PSD o sabotează deja, după ce aceasta a intrat în conflict cu Liviu Dragnea.

 
138 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv