Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Firea a pierdut definitiv în instanță înfiinţarea celor 22 de Companii Municipale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut definitiv la Curtea de Apel procesul privind înfiinţarea a celor 22 de companii municipale.

Instanța decisese încă din 22 noiembrie 2018 că hotărârile CGMB de înființare a companiilor au fost adoptate ilegal, cu jumătate simplă din voturi, în loc de două treimi, așa cum prevede Legea nr 215/2001 privind administrația publică locală.

În prezent, Firea a epuizat toate căile de atac în instanță, astfel că le cere consilierilor generali un nou vot pentru ca aceste companii municipale să fie înființate legal. Însă îi trebuie votul a două treimi din CGMB, iar o parte din consilierii PSD o sabotează deja, după ce aceasta a intrat în conflict cu Liviu Dragnea.

 
138 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv