Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 
Cum se apără ministrul Finanțelor de moțiune simplă a PSD

Florin Cîţu: Voi aduce în Parlament toţi directorii din MFP şi ANAF

Florin Cîțu, ministru al Finanțelor în Guvernul Orban, răspunde acuzațiile pe care i le-a adus fostul premier PSD Viorica Dăncilă, că euro s-a depreciat după ce acesta a anunțat un deficit bugetar de 2,84% din PIB în octombrie și a avertizat că va depăși 4% ”dacă ne se face nimic în următoarea lună şi jumătate”.

 

Liderul PSD a anunțat că va depune o moțiune simplă, săptămâna viitoare, împotriva lui Florin Cîțu.

În replică, acesta a scris, joi, pe Facebook:

„Vă anunţ o premieră în cazul moţiunii simple care mă vizează, la Senat. Pentru prima oară în istorie voi aduce în Parlament cu mine toţi directorii din MFP şi ANAF care au lucrat cu fostul ministru şi cu Darius Vâlcov la elaborarea bugetului, a rectificării din august şi mai ales la elaborarea strategiei fiscal-bugetare pentru perioada 2019-2021. Vor fi prezenţi cu date şi documente oficiale care vor arăta: Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici ştiau din martie că vor depăşi ţinta de deficit. Să vedem atunci cine-i minte pe români. Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncilă şi Teodorovici”.

Joi, moneda europeană a atins un nou maxim istoric, ajungând la 4,780 lei.

148 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv