Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Guvernul Orban pregătește al doilea pachet de măsuri economice pentru firme

Guvernul Orban pregătește al doilea pachet de măsuri economice pentru firme, pe fondul epidemiei de coronavirus (COVID-19). 
 
 
Ionel Dancă, șeful cancelariei, a declarat luni, la Digi24, că Grupul de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului va analiza, marți, noul pachet de măsuri menit să ajute domeniile economice afectate de pandemi.
 
Dancă a precizat că este nevoie de clarificări și alte măsuri, în special pentru persoanele fizice autoritzate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familialle.
 
Noul pachet ar putea clarifica modul în care se acordă o indemnizație la nivelul unui salariu minim brut pe economie celor care nu pot intra în șomaj tehnic conform legii. Și prin primul pachet era stabilită această posibilitate, însă nu suficient de clar. La art. 15 se prevede “Alți profesioniști, astfel cum sunt reglementați de Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care nu au calitatea de angajatori și întrerup activitatea total sau parțial în baza deciziilor emise de autoritățile publice competente potrivit legii, pe perioada stării de urgență instituite prin Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, beneficiază din bugetul general consolidat de o indemnizație egală cu salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată stabilit pentru anul 2020″.
3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv