Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

Guvernul suspendă inclusiv plata ratelor pentru contractele de leasing, timp de 9 luni

UPDATE ora 21.00: Suspendarea plății ratelor bancare va putea fi solicitată doar de debitorii ale căror venituri au fost afectate „direct sau indirect” de pandemia de Covid-19, a declarat, la finalul ședinței Execurivului, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Guvernul Orban a suspendat, joi, pentru o perioadă de 9 luni, plata ratelor către bănci pentru persoanele fizice și juridice, inclusiv pentru contractele de leasing, ca măsură de sprijin în perioada epidemiei de coronavirus (COVID-19).

„Suntem pregătiți cu ordonanța. Vizează persoane fizice, persoane jurdice PFA, intreprinderi individuale. Se suspendă ratele pe o perioada de până la 9 luni”, a declarat, în debutul ședinței Executivului, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Premierul Ludovic Orban l-a completat: „Insist să fie expres prevăzute contractele de leasing. Pentru că știm că unul dintre sectoarele afectate este sectorul transporturilor”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv