Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

Guvernul suspendă inclusiv plata ratelor pentru contractele de leasing, timp de 9 luni

UPDATE ora 21.00: Suspendarea plății ratelor bancare va putea fi solicitată doar de debitorii ale căror venituri au fost afectate „direct sau indirect” de pandemia de Covid-19, a declarat, la finalul ședinței Execurivului, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Guvernul Orban a suspendat, joi, pentru o perioadă de 9 luni, plata ratelor către bănci pentru persoanele fizice și juridice, inclusiv pentru contractele de leasing, ca măsură de sprijin în perioada epidemiei de coronavirus (COVID-19).

„Suntem pregătiți cu ordonanța. Vizează persoane fizice, persoane jurdice PFA, intreprinderi individuale. Se suspendă ratele pe o perioada de până la 9 luni”, a declarat, în debutul ședinței Executivului, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Premierul Ludovic Orban l-a completat: „Insist să fie expres prevăzute contractele de leasing. Pentru că știm că unul dintre sectoarele afectate este sectorul transporturilor”.

3 Shares