Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR stabilește data dezbaterii sesizării premierului privind moţiunea de cenzură /JUSTIȚIE: Generalul de contrainformații Gherghe (DGIA), condamnat de formă: 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidarea fondurilor Armatei /

Breaking News:

Ingenius Hub invită tinerii să înceapă o afacere

Două spații de lucru prietenoase, denumite Ingenius Hub, şi o platformă ingenioasă pentru viitorii tineri antreprenori au fost deschise  în centrul Capitalei.

Hub2
Sursă foto: Ingenius Hub

Unul dintre spaţii se află în apropiere de Piața Universității, pe Bd. Nicolae Bǎlcescu (între Piaṭa Romanǎ ṣi Universitate), iar celălalt, pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental).

Totodată, Ingenius Hub oferă ṣi o platformă susținută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea și funcționarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la început de carierǎ.

Preţuri

Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 lei/lunǎ pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii.

Existǎ şi pachete cu 50 de ore (485 lei/lunǎ) sau 100 de ore (960 ron/lunǎ) de acces în hub, plus multe alte facilitǎṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparaturǎ pentru evenimente sau servicii contabilitate.

Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finanṭare europeanǎ nerambursabilǎ, derulat de compania de consultanṭǎ Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, CCDL și Arott.

Inovare, sustenabilitate și finanțarea noilor afaceri

Ingenius Hub urmărește să se transforme și să crească alături de cei implicați direct în proiect, fie că este vorba de mentori, finanțatori și furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiază de serviciile hub-ului.

Ingenius Hub acordă consultanță lunară membrilor, în special în ceea ce privește atragerea de finanṭǎri.

Hub5

Pe lângă mentorat, spațiu dedicat afacerii, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub oferǎ ṣi oportunitatea de a pǎstra o relaṭie apropiatǎ cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanṭǎ juridicǎ sau psihologi ṣi pânǎ la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv