Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:
Evident, este vorba doar despre primăriile PNL și UDMR

Iohannis, despre miliardul dat de Cîțu baronilor locali: „Anumite autorități au nevoie de sprijin”

Președintele Klaus Iohannis i-a luat apărarea premierului demis Florin Cîțu, întrebat despre miliardul de lei dat de acesta baronilor locali, în ședința de guvern de miercuri seară.

„Sunt convins că guvernul și premierul fac toate lucrurile exact cum e legal și corect. Nu am nici un fel de emoții. Este clar că în pragul iernii, anumite autorități au nevoie de sprijinul Guvernului şi sunt convins că în această perspectivă au fost făcute alocările”, a argumentat Iohannis.

Referitor la acuzațiile aduse de PSD chiar lui, președintele a spus: „E mai nou un hobby al unora de a mă acuza pe mine și guvernul de tot felul de lucruri. Sunt tactici de poziționare în vederea consultărilor”. 

„Că unii şi alţii nu sunt mulţumiţi probabil e expresia unei frustrări, pentru că nu ei sunt acolo la cheia banilor, dar am discutat cu premierul Cîțu și am primit asigurări că alocările sunt pe măsura nevoilor”, a adăugat președintele.

Întrebat dacă i se pare bună decizia Guvernului, având în vedere faptul că este nevoie stringentă de bani pentru criza sanitară, Iohannis a spus:

„Da, suntem în plină pandemie și e foarte trist. Valul 4 ne-a lovit foarte rău și îi rog pe români să meargă să se vaccineze”.

Puteți citi și restul declarațiilor, aici:

Iohannis, despre o susținere a Guvernului minoritar Cîțu de către PSD: Nu mă interesează teoria chibritului
56 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv